"Усього мінус 30 осіб": поліціянтка з Одеси потрапила в скандал на Великдень
"Усього мінус 30 осіб": поліціянтка з Одеси потрапила в скандал на Великдень

"Усього мінус 30 осіб": поліціянтка з Одеси потрапила в скандал на Великдень

У ГУ НП ініціювали проведення службового розслідування.

У Мережі опублікували відео з дівчиною-поліціянткою з Одеси, яка в нецензурній формі прокоментувала необхідність охорони порядку в церкві.

За її словами, у церкві могло зібратися від сили 30 осіб. "Там від сили - 30 осіб", - розповіла вона під час стріму.

При цьому вона блюзнірськи оцінила ймовірність удару російських окупантів по церкві під час святкування Великодня.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного. Це ж не мінус 100 осіб, це всього лише мінус 30", - заявила вона.

Скандальне відео можна подивитися за цим посиланням.

Реакція Нацполіції

"Сьогодні, 5 травня, під час моніторингу Інтернету в одному з пабліків було виявлено відео з висловлюваннями поліцейської щодо невдоволення обов'язком чергувати біля церкви на Великдень та байдужістю до можливих обстрілів і загибелі громадян. Цей допис, який вона скинула для своїх друзів у приватну групу, став надбанням пабліків", - ідеться в повідомленні ГУ НП в Одеській області.

Співробітницю відсторонено, ініційовано проведення службового розслідування, за результатами якого поліцейську буде звільнено. У поліції розповіли, що працювати в них дівчина почала лише місяць тому.

"Така поведінка неприйнятна, ганьбить роботу правоохоронця, і на неї була принципова і жорстка реакція керівництва", - запевнили в поліції.

Скриншот
/ Facebook/gunp.odesa

Удари РФ по Одесі - останні новини за темою

Нагадаємо, що речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук пояснив, чому РФ почала частіше атакувати Одесу балістикою. Російські загарбники використовують у ракетах "Іскандер" бойову частину з касетними суббоєприпасами, щоб завдати якомога більше шкоди мирному населенню.

Уночі 1 травня Росія вдарила по Одесі балістикою. Ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Відомо про щонайменше 13 постраждалих. На місці влучання сталася потужна пожежа. "Нова пошта" підтвердила удар росіян по пункту сортування в Одесі.

З'явилися фото "замку Ківалова" після прильоту ракети в Одесі. Вогонь майже повністю знищив будівлю Палацу студентів Одеської юридичної академії, яку ще називають "замком Гаррі Поттера". Пожежа зачепила значну площу будівлі.

Більше новин:

Джерело матеріала
loader
loader