У Одесі розбили потужний кросовер Lamborghini за $300 000
У Одесі розбили потужний кросовер Lamborghini за $300 000

У Одесі розбили потужний кросовер Lamborghini за $300 000

Lamborghini Urus коштує приблизно 300 000 доларів і є одним із найшвидших кросоверів у світі. 650-сильне авто здатне розігнатися до 305 км/год.

У Одесі потрапив у ДТП дорогий кросовер Lamborghini Urus. Автомобілю знадобиться серйозний ремонт. Фото та відео з місця аварії публікують у соцмережах.

Lamborghini Urus оснащений 650-сильним V8

ДТП сталося на 6 Люстдорфській дорозі поблизу Другого Християнського кладовища. Його подробиці наразі не розкривають, однак видно, що Lamborghini Urus врізався передньою частиною.

Кросовер серйозно ушкоджений

Кросовер Lamborghini розвернуло впоперек дороги або ж він виїжджав із кладовища. Решітка радіатора та передній бампер Lamborghini Urus відірвало, а капот, фара та переднє праве крило пошкоджені. Крім того, із-під капоту витекли робочі рідини.

Важливо Утрачена реліквія: німець відшукав батьківський Lamborghini через 20 років (відео)

Lamborghini Urus в Україні коштує приблизно 300 000 доларів у новому стані. Це один із найшвидших серійних кросоверів у світі.

Автомобіль оснащений 4,0-літровим V8 твін-турбо потужністю 650 к. с. Із 8-ступінчастим автоматом він здатен розігнатися до 100 км/год за 3,6 с і розвинути 305 км/год.

До речі, недавно Lamborghini Urus отримав гібридну модифікацію потужністю 800 сил.

Також Фокус розповідав, що в ДТП розбили суперкар Porsche за $1,5 мільйона.

Теги за темою
ДТП Одеса
Джерело матеріала
loader
loader