Георгій Біркадзе прокоментував відставку Кубракова з посади міністра інфраструктури
Георгій Біркадзе прокоментував відставку Кубракова з посади міністра інфраструктури

Георгій Біркадзе прокоментував відставку Кубракова з посади міністра інфраструктури

Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Хочу вам нагадати, що це була дуже крута посада, він був віцепрем'єром, і ми з вами знаємо, що дуже багато напрямків було у цьому міністерстві. Тому, послухайте, ну, якщо говорити відверто, коли міністр показує хороший результат, адекватна людина не буде його знімати. Навіщо це робити, якщо ти дійсно робиш хорошу роботу, ти дійсно показуєш ефективно свою роботу?», - підкреслює Георгій Біркадзе.

У приклад людини, яка добре виконує свою роботу, експерт наводить міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна. На його думку, це людина на своєму місці, і він дійсно непогано справляється, у такому разі зрозуміло, що президент не буде його знімати з посади.

«Тому я думаю, що до Кубракова були питання, які – я знаю, але поки не хочу про це говорити. Але буде час, я вам розповім дуже круті інсайди, дуже глибоку інформацію, яку я маю. Поки про нього не хочу говорити, тому що повинні відбутися певні процес, і ми це побачимо», - зазначає Георгій Біркадзе.

Отож, констатує він, сьогодні всі ми повинні зрозуміти, що звільнення просто так не відбуваються. Зокрема, експерт згадує Резнікова, про нього всі говорили, що це улюблена людина і Зеленського, і Єрмака, однак, відбулося те, що відбулося. Тому, підсумовує експерт, усі за свою роботу відповідають однаково.

Також Politeka писала про те, що Біркадзе розповів, що буде з Міністерством відновлення.

Теги за темою
Кабмін
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader