Ізраїльські військові знайшли тіло викраденої терористами ХАМАС німецької студентки Шані Лук
Ізраїльські військові знайшли тіло викраденої терористами ХАМАС німецької студентки Шані Лук

Ізраїльські військові знайшли тіло викраденої терористами ХАМАС німецької студентки Шані Лук

Військові Армії оборони Ізраїля знайшли тіла трьох заручників бойовиків ХАМАС у секторі Гази. Серед вбитих терористами людей, виявлено, зокрема, німецьку студентку Шані Лук.

Імена двох інших загиблих: Іцхак Гелерентер та Аміт Бускіла. Про це повідомив речник ЦАХАЛу контрадмірал Даніель Хагарі у своїй заяві для преси, пише The Times of Israel.

За його словами, тіла були знайдені у Рафаху за підсумками нічної операції, проведеної військовими і Загальною службою безпеки Ізраїля.

Нагадаємо, відео з пораненою дівчиною в пікапі терористів ХАМАС облетіло весь світ. Кадри зафільмували 7 жовтня, коли бойовики здійснили масовані повітряні удари по території Ізраїлю, а також направили вглиб країни диверсійні групи. Терористи захопили низку об'єктів, зокрема військових, а також викрали цивільних, незаконно утримуючи їх як заручників і військовополонених.

22-річну Шані Лук впізнали за татуюваннями на тілі. Вона приїхала на музичний фестиваль Nature Party в Ізраїлі, що проходив у пустелі за 30 км від кордону із сектором Газа. Терористи вбили сотні його учасників.

Шані Лук працювала тату-майстром
Шані Лук загинула

 У мережі також показали останнє відео із Шані Лук, зняте на Nature Party. Вона безтурботно танцювала перед тим, як стати заручницею ХАМАС.

ХАМАС убили молоду студентку, яку викрали 7 жовтня

У мережі Instagram дівчина розповідала фоловерам, що вона – тату-майстриня та стилістка зачісок, а також показувала свої подорожі по світу та відвідування різних фестивалів.

30 жовтня 2023 року матір студентки Рікарда Лук підтвердила смерть дочки. Тоді ж Міністерство закордонних справ Ізраїлю також повідомляло, що тіло загиблої знайшли та впізнали. 

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Бійці ЦАХАЛ під час військової операції у секторі Гази вбили п'ятеро своїх солдатів. Це вважається одним із найбільш смертоносних інцидентів із "дружнім вогнем" з початку війни проти ХАМАС.

– Ізраїльські танки перетнули стратегічно важливу дорогу Салах ад-Діні 14 травня досягли деяких житлових районів прикордонного міста Рафах у секторі Гази. Минулого тижня після попереджень Єрусалима Рафах покинули від 360 000 до 500 000 палестинців.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader