Мільйонер розбив свій суперкар вартістю $380 тисяч, щоб покарати злодія
Мільйонер розбив свій суперкар вартістю $380 тисяч, щоб покарати злодія

Мільйонер розбив свій суперкар вартістю $380 тисяч, щоб покарати злодія

Жертва пограбування догнав та збив зловмисника, який втікав на мотоциклі Honda Twister.

64-річний мільйонер розбив свій "незастрахований" спорткар Lamborghini вартістю 300 000 фунтів стерлінгів (близько 15 млн грн) під час погоні вулицею Сан-Паулу (Бразилія), щоб помститися злодію, який перед тим викрав у нього годинник бренду Rolex. Про цей курйозний випадок повідомляє YouTube-канал Brasil Urgente.

Жертва пограбування догнав і збив злодія, який втікав на мотоциклі Honda Twister, але байкеру таки вдалось накивати п’ятами, прихопивши з собою годинник, який водій Lamborghini відчайдушно намагався повернути.

У результаті аварії мільйонер розбив свій суперкар. На опублікованих кадрах можна побачити, що з капота машини йде дим, а верхня половина стовпа, в який вона врізалась, розламується навпіл та падає поруч. Водночас мотоцикл лежить в купі уламків, звідки вибирається водій й кидається на протилежний бік дороги.

Жертва пограбування догнав і збив злодія, який втікав на мотоциклі Honda Twister
Фото: Brasil Urgente

Мільйонер тільки безпорадно спостерігав за цим, оскільки вийшов з машини занадто пізно, щоб зупинити злочинця.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що працівники поліції вже встановили особу злочинця за номерним знаком його мотоцикла, що залишився пошкодженим разом із мобільним телефоном та пістолетом, з яким той скоїв напад.

"Мені довелося віддати свій годинник, тому що у грабіжника був пістолет", — зазначив водій Lamborghini, який внаслідок аварії отримав порізи на руці, але загалом не постраждав.

Повідомляється, що детальна інформація про цей інцидент з'явиться, коли працівники поліції складуть звіт.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 13-річний хлопець викрав Lamborghini Huracan та потрапив на ньому в аварію. Курйозний інцидент стався недавно у Канаді.

Крім того, в Індії сварка двох автодилерів закінчилася підпалом Lamborghini Gallardo. Суперкар вартістю понад 100 000 доларів повністю вигорів і відновити його неможливо.

Теги за темою
ДТП авто
Джерело матеріала
loader
loader