"І в мене було на одну ніч": батько здивував дочку словами підтримки після її розриву з хлопцем
"І в мене було на одну ніч": батько здивував дочку словами підтримки після її розриву з хлопцем

"І в мене було на одну ніч": батько здивував дочку словами підтримки після її розриву з хлопцем

Скотт повів дочку на вечерю, але це не допомогло їй впоратися з емоціями. Тож ввечері він надіслав текстове повідомлення.

Студентка Феллон Томпсон, яка навчається в Університеті Гонзага (штат Вашингтон, США) була здивована, почувши несподівані слова підтримки від батька Скотта після розлучення зі своїм бойфрендом. Відповідне відео дівчина опублікувала на сторінці у TikTok.

"Ми з татом завжди були дуже близькі. Він мій найкращий друг, і краще інших знає, як мені боляче", — розповідає студентка.

Щоб підняти настрій дочці, Скотт повів її на вечерю, але це не допомогло впоратися з емоціями. Тож ввечері він надіслав Феллон текстове повідомлення зі словами підтримки.

"Коли отримала від нього повідомлення, то моя перша думка була: "Ого, скільки тексту". Коли почала читати, то думала про те, що мій тато дійсно єдиний у своєму роді. Він дійсно розумів мене і казав те, що було потрібно в той момент. Ті слова дійсно запали мені в душу", — зізнається дівчина.

Далі Томпсон продемонструвала скриншот повідомлення.

Томпсон продемонструвала скриншот повідомлення від свого батька
Фото: TikTok

"Привіт, дівчинко. Ось порада від твого старого. У мене було багато стосунків – дівчат на одну ніч, інтрижок, сексу по дружбі, співмешканок, а потім я зустрів твою маму. Можу з упевненістю сказати: коли побачив її, то все одразу змінилося. Озираючись назад, жодної секунди не шкодую, що не можу бути з кимось із тих дівчат. Хоча тоді у мене було розбите серце. Здавалося, що вже ніколи не оговтаюся та назавжди залишусь самотнім… Обіцяю тобі, що це не твоє майбутнє… Ти досить сильна, щоб витримати, і дуже скоро знайдеш спокій. Продовжуй йти своїм шляхом, досягай цілей. У тебе ще багато часу в запасі. Люблю, тато", — написав батько.

Користувачі мережі також підтримали студентку в коментарях, а також подякували Скотту за чуйність.

  • "Це справді наймиліша річ, яку я коли-небудь бачив";
  • "Я буквально зробила знімок з екрана, щоб переслати це повідомлення своїй дочці, коли їй вперше розіб’ють серце. Так чудово написано";
  • "Ні, це змушує мене ридати";
  • "Мене тільки вчора кинули, дякую, що опублікували це".

Відео швидко увірвалось в тренди TikTok та набрало понад 13 мільйонів переглядів.

Користувачі мережі також підтримали студентку в коментарях
Фото: TikTok

Нагадаємо, раніше Фокус писав про молодого ветеринара, який у свій перший день на новій роботі опинився в центрі драматичної сімейної історії й навіть гадки не мав, що може допомогти клієнтці, яка принесла до нього на огляд своє цуценя, розкрити подружню зраду.

А от 35-річна Кейтлін Палм'єрі з Нью-Йорка (США) в день свого весілля дізналася про смерть нареченого. У 33-річного Еріка перед урочистою церемонією стався серцевий напад. На жаль, лікарям не вдалося врятувати йому життя. Кейтлін була у відчаї та впала в депресію, аж поки через роки не розкрила брудні таємниці подвійного життя коханого.

Джерело матеріала
loader
loader