"Мені байдуже": 94-річна бабуся вразила своїм вбранням на похороні подруги
"Мені байдуже": 94-річна бабуся вразила своїм вбранням на похороні подруги

"Мені байдуже": 94-річна бабуся вразила своїм вбранням на похороні подруги

Користувачі мережі засипали Ліліан Дорніак компліментами та коментарями зі словами підтримки.

94-річна американка Ліліан Дорніак з Коннектикуту, яку називають найвідомішою бабусею покоління Z, здивувала своїх 13 мільйонів підписників у TikTok вибором вбрання на церемонію прощання з подругою.

У своєму останньому відео пенсіонерка збирається на похорон і весело танцює у вітальні.

"Це мій OOTF — вбрання для похорону. Якщо вам не подобається, то мені байдуже", — каже Ліліан, вбрана у чорний светр з блискучими сріблястими вставками, довгі штани та маленьку чорну сумочку із золотою фурнітурою. З аксесуарів жінка одягла сережки у формі диско-кулі та окуляри у золотій оправі.

Користувачі мережі засипали її компліментами та коментарями зі словами підтримки.

  • "Мені сподобалося, що ви вшанували подругу, одягнувши такі сережки. Це так мило";
  • "Якщо ви не прийдете на мій похорон з такою енергією, ми не зможемо бути друзями";
  • "OOTF — це тепер трендова фраза, бо ти її сказала! Нехай твоя подруга спочиває з миром!".

Цікаво, що Ліліан прославилась в інтернеті саме завдяки іронічному ставленню до смерті. Американка здивувала підписників незвичною реакцією на смерть колишнього чоловіка, а також роздавала поради, що вдягти на її похорон.

"Ви можете мати гарний вигляд, але не кращий, аніж у мене. Це моє свято, а не ваше. Не смійте одягати шльопанці, бо останнє, що я хочу бачити — це ваші ноги. І не смійте приходити у вузьких джинсах. Не обов'язково вдягати чорне, не будьте такими нудними, є багато інших кольорів! Ви можете плакати, але не плачте занадто багато. Не виставляйте себе на посміховисько. Берта не запрошена. Не пускай її. І краще потім напийся" — пожартувала вона.

Нагадаємо, раніше Фокус писав про 72-річну колишню вчительку Гейл Дін із Сіднея (Австралія), яка впродовж трьох десятиліть пережила боротьбу з п'ятьма окремими видами раку. Лікарі назвали цю жінку "медичним дивом", оскільки мало кому вдається вижити після стількох страшних діагнозів.

До того ж у каплиці при лікарні в містечку Апенраде (Данія) стався прикрий випадок: дочка хотіла востаннє попрощатися зі своїм померлим батьком, але в труні побачила тіло незнайомця. Пастор парафії Кірстен Шмідт називає цей випадок "кошмаром". За його словами, сім’ї покійного ще належить оговтатися від пережитого досвіду.

Джерело матеріала
loader