На вокзалі з'явився "загадковий торговий автомат": що в ньому продають
На вокзалі з'явився "загадковий торговий автомат": що в ньому продають

На вокзалі з'явився "загадковий торговий автомат": що в ньому продають

Мандрівникам сподобалася незвичайна "азартна гра", яка привернула увагу багатьох людей у соцмережах.

На залізничній станції було помічено "загадковий торговий автомат", що дає покупцям можливість стати володарем товару, який забули люди в камерах схову. Про це розповів користувач під ніком bovineflu в X (раніше Twitter).

За його словами, посилки ніколи не розкривали, і тому покупці не мають ані найменшого уявлення про те, що вони можуть придбати. Незвичайна "азартна гра" має популярність серед людей.

"На вокзалі є загадковий торговий автомат, у якому можна купити все, що знаходилося в непотрібних посилках з комірок зберігання", — підписав своє фото автор повідомлення.

Інші користувачі соцмережі оцінили креативну ідею співробітників залізничної станції.

"Оооо, це так круто. Я б розорився на таку штуку в одну мить", "Це 100% мій вид ігрового автомата", "Скільки?", — писали вони.

Автор повідомлення зізнався, що не перевірив ціну одного лота.

Автор повідомлення зізнався, що не перевірив ціну одного лота
Фото: X (Twitter)

Пост також було опубліковано на Reddit, де безліч людей скептично поставилися до того, що співробітники не заглянули всередину кожної упаковки:

  • "100% цих упаковок було розкрито, оцінено, позначено, перевірено на законність і оцінено як такі, що здатні продаватися краще, якщо люди не знатимуть, що в них міститься";
  • "Кожна з цих упаковок була розкрита. Не може бути, щоб якийсь випадковий співробітник поклав туди щось, не перевіривши спочатку на предмет наявності товару";
  • "Магазини коміксів роблять це вже кілька десятиліть, щоб перемістити непопулярний товар. Ви купуєте його, думаючи, що отримаєте крутий комікс про Бетмена або Спайдермена, а натомість отримуєте 5 інді-коміксів, кілька видань DC/marvel третього рівня і якийсь мотлох 90-х, який вони знайшли в підсобці минулого тижня".

Раніше Фокус повідомляв, що чоловік витратив пів року на перетворення старого човна на затишний будинок на воді. Усередині житлового приміщення тепер є шикарна вітальня, кухня, ванна і спальня. Багато користувачів соцмереж відзначили виконану чоловіком роботу.

Також стало відомо, що чоловік отримав несподівану посилку і спантеличив людей. Річ, яку надіслали чоловікові, спантеличила багатьох користувачів соцмереж і вони припустили, що незабаром він отримає лист від шахраїв.

Теги за темою
Гроші
Джерело матеріала
loader