Канни 2024: Лені Клум у відвертій сукні вийшла на червону доріжку зі своєю мамою
Канни 2024: Лені Клум у відвертій сукні вийшла на червону доріжку зі своєю мамою

Канни 2024: Лені Клум у відвертій сукні вийшла на червону доріжку зі своєю мамою

Гайді та Лені Клум продемонстрували гламурні вбрання в Каннах. Мама підтримує Лені у всіх її починаннях, вони завжди були і залишаються найкращими друзями.

Модель Лені Клум у компанії своєї зіркової мами актриси Гайді Клум 23 травня під час 77-го Каннського кінофестивалю відвідали щорічний гала-концерт amfAR "Кіно проти СНІДу". Красуні привернули увагу глядачів і фотографів гламурним вбранням, повідомляє Daily Mail.

18-річна Лені контрастувала зі своєю знаменитою матір'ю, обравши приталену відверту чорну сукню. Смілива сітчаста сукня з оригінальним декором дозволяла побачити під нею струнку фігуру дівчини. Декоративні чорні троянди були розташовані в області бюста і на стегнах. Модель-початківець додала до свого образу відповідні сітчасті рукавички і, щоб збільшити зріст, взула чорні туфлі на високих підборах. З прикрас красуня обрала сліпуче діамантове кольє. Лені заколола темне волосся, дещо піднявши його на маківці.

Горда мати, Гайді, притулилася до доньки на червоній доріжці і ніжно поцілувала її в щоку. Відомо, що Лені Олумі Клум — старша дочка актриси. З біологічним батьком Лені, бізнесменом Флавіо Бріаторе, Гайді Клум розлучилася під час вагітності та ще до народження доньки почала зустрічатися зі своїм майбутнім чоловіком Сілом, який у грудні 2009 року офіційно удочерив дівчинку.

Дівчина йде по стопах своєї мами Гайді і робить успішну кар'єру в модельному бізнесі.

Раніше, 3 квітня, Фокус повідомляв, що дочка Гайді Клум Лені знялася в новій рекламній кампанії аромату Miss Dior. Багатьох шанувальників здивували її широкі брови. Також модель змінила колір волосся.

Джерело матеріала
loader