Новий Nissan Murano 2025 вперше помітили на дорогах
Новий Nissan Murano 2025 вперше помітили на дорогах

Новий Nissan Murano 2025 вперше помітили на дорогах

Кросовер Nissan Murano 2025 зміниться зовні та стане сучаснішим всередині. Кросовер отримає новий турбомотор та 9-ступінчастий автомат.

У США помітили новий Nissan Murano четвертого покоління. Кросовер проходить тести й буде презентований до кінця нинішнього року. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Дизайн кросовера зміниться
Фото: carscoops.com
Важливо Ювілей Ґодзілли: культовий Nissan Skyline GT-R святкує 60-річчя (фото)

Nissan Murano 2025 сфотографували на хайвеї в штаті Мічиган. Кросовер повністю обклеєний камуфляжною плівкою, проте окремі його деталі можна розгледіти. Зокрема, передня частина авто витримана в стилістиці Nissan Ariya та нового Kicks. Силует авто залишається знайомим, а от боковини стали менш рельєфними. Ззаду видно тонші ліхтарі.

Для моделі готують новий турбомотор
Фото: carscoops.com

На фото потрапив і салон Nissan Murano 2025. На передній панелі кросовера встановлено два широких дисплеї. Крім того, деякі кнопки авто стали сенсорними.

На передній панелі встановлено два дисплеї
Фото: carscoops.com

Кросовер збудують на модернізованій платформі Nissan D, тобто родичами моделі будуть Nissan Pathfinder та Infiniti QX60. Не виключено, що новий Nissan Murano отримає не 3,5-літровий V6, а 2,0-літрову турбочетвірку від Infiniti QX55. Точно відомо, що замість варіатора кросовер обладнають 9-ступінчастим автоматом від ZF.

До речі, на європейський ринок виходить новий Nissan Qashqai 2024.

Також Фокус розповідав про недорогий сімейний електрокар Nissan.

Джерело матеріала
loader
loader