На європейський ринок вийдуть потужні електрифіковані кросовери від Huawei
На європейський ринок вийдуть потужні електрифіковані кросовери від Huawei

На європейський ринок вийдуть потужні електрифіковані кросовери від Huawei

Автомобілі Seres створені за участі спеціалістів Huawei. У Європі запропонують гібридні та електричні кросовери потужністю до 530 сил.

В Європі з’являться китайські автомобілі Seres. На першому етапі планують почати продажі трьох моделей. Про це стало відомо британському виданню Autocar.

Seres – китайський автобренд, співвласником якого є Huawei. Він спеціалізується на випуску електромобілів та плагін-гібридів із бензиновими мотор-генераторами.

Huawei Seres 7
Фото: Huawei

Першим на ринок вийде 4,7-метровий кросовер Seres 5. Його запропонують у електричних версіях потужністю 272 та 489 к. с. із запасом ходу до 480 км, а також у гібридних варіантах на 263 і 480 к. с., які можуть проїхати до 183 км на електротязі.

Важливо Нового конкурента Tesla Model S від Huawei розсекретили до прем'єри (фото)

Згодом з’явиться п’ятиметровий шестимісний Huawei Seres 7, який у Китаї відомий під назвою AITO M7. Він буде доступним виключно в гібридних модифікаціях на 263 і 433 к. с., які здатні подолати до 140 км в електричному режимі.

Huawei Seres 9
Фото: Huawei

Третя модель, яку презентують – флагманський 5,2-метровий Huawei Seres 9. Його характеристики поки не розкривають, проте у Китаї (там модель відома, як AITO M9) кросовер пропонують у 530-сильній електричній версії із запасом ходу 530 км та 496-сильному гібридному варіанті, який може проїхати до 275 км на електротязі.

До речі, на європейський ринок виходить і новий Nissan Qashqai 2024. Невдовзі кросовер привезуть в Україну.

Також Фокус розповідав, що в ЄС стартують продажі недорогого електромобіля Renault 5.

Теги за темою
електромобілі авторинок Huawei
Джерело матеріала
loader
loader