"Можуть знищити місто": на пляжі помітили "інопланетних" медуз і крабів
"Можуть знищити місто": на пляжі помітили "інопланетних" медуз і крабів

"Можуть знищити місто": на пляжі помітили "інопланетних" медуз і крабів

Туристка Емі Картер викликала ажіотаж у соцмережах після того, як поділилася фотографіями, зробленими її партнером Скоттом Сауті.

Одна з відвідувачок пляжу Бармут в Уельсі налякала людей своїми фотографіями того, що ховається під хвилями. Хлопець Емі Картер помітив на піску медуз розміром із собаку і великих "інопланетних" крабів. Про це пише The Mirror.

Місцеві жителі кажуть, що ніколи більше не будуть купатися в морі після того, як одна туристка поділилася своїми знахідками.

Туристка Емі Картер викликала ажіотаж у соцмережах після того, як поділилася фотографіями, зробленими її партнером Скоттом Сауті. Гігантська медуза і краб-павук опинилися серед морських мешканців, через яких британці з жахом заходять у воду на пляжі Бармут у Північному Уельсі. Відвідувачі пляжу назвали це "вторгненням інопланетян" і "справжнім кошмаром".

Величезний краб, вкритий мідіями
Фото: Facebook

Користувачі соцмереж поділилися своєю думкою в коментарях.

"Боже мій! Уявіть, що ви плаваєте поруч із медузою такого розміру. Я б збожеволів! Вони просто величезні", "Останній раз заходжу в море", "Цей краб може стерти з лиця землі ціле місто", "Бачив безліч на пляжах. Дивно, що показує нам природа", — писали вони.

Бочкова медуза зазвичай не є небезпечною для людини
Фото: Facebook

Видання зазначає, що медуза, зображена на фото, — це бочкова медуза, і, попри її страхітливі розміри й зовнішній вигляд, її укуси зазвичай не небезпечні. А ось краб, вкритий мідіями, за словами одного з експертів з морської флори та фауни, є "звичайним явищем" на британських пляжах у цю пору року.

"У нас цього тижня була коротка відпустка, і ми просто прогулювалися пляжем. Ми завжди бачимо маленьких крабів і медуз на скелях і на піску, але я була вражена, побачивши такі розміри. Я приїжджаю в Бармут і Тал-і-Бонт уже майже 50 років і це найбільша медуза з усіх, яких я коли-небудь бачила. Мені довелося покласти руку поруч із нею для масштабу. Мені дивно бачити справжніх гігантів глибин", — розповіла Емі британським ЗМІ.

Раніше Фокус повідомляв, що жінка подружилася з отруйною змією, яка живе в її машині. Ліза Курнеліс вчиться співіснувати зі змією у своєму автомобілі, оскільки рептилія не покидає його. Перші чотири спроби дістати небезпечну тварину з машини не увінчалися успіхом.

Також стало відомо, що жителі села не можуть нормально спати через "божевільного" павича. Павич втік з ферми й не дає спокою жителю британського села. Він заходить у сади людей "відпочити" і залітає на дахи будинків, уникаючи упіймання.

Джерело матеріала
loader
loader