Зареєстрували петицію: фанати Toyota Camry вимагають повернути двигун V6
Зареєстрували петицію: фанати Toyota Camry вимагають повернути двигун V6

Зареєстрували петицію: фанати Toyota Camry вимагають повернути двигун V6

У США створили петицію із вимогою випустити нову Toyota Camry 3,5. Її автори обурені, що топовий двигун V6 зник із лінійки популярної моделі.

Нова Toyota Camry 2024 вже вийшла на ринок в низці країн і віднині доступна виключно в чотирициліндрових версіях. Це не влаштовує прихильників моделі із США – вони вимагають повернути 3,5-літровий V6. Про це повідомляє сайт CarBuzz.

Мало того, американці зареєстрували петицію із вимогою випустити Toyota Camry 3,5 дев’ятого покоління. Зібравши голоси, її планують відправити на підприємство Toyota в Кентуккі, де випускають Camry. Автори петиції сподіваються, що хоча б після оновлення V6 таки з’явиться в лінійці.

Прихильники моделі вимагають повернути двигун V6
Фото: Toyota

Нагадаємо, що на ключових ринках (Північна Америка, ЄС) нова Toyota Camry буде пропонуватися лише у гібридній версії з 2,5-літровою бензиновою четвіркою та електромотором. Потужність силової установки складає 228 к. с. з переднім приводом та 235 сил – із повним.

Важливо Баварський японець: у Києві помітили знаменитий 340-сильний спорткар Toyota (фото)

У деяких інших країнах, як-от у Китаї, Toyota Camry 2024 також доступна із бензиновими чотирициліндровим двигуном об’ємом 2,0 л та потужністю 177 к. с. А от від 3,5-літрового V6 на 300 сил японський автовиробник вирішив поступово відмовитися на низці моделей — його вже не пропонують і для Toyota Highlander. Утім, можлива поява потужнішого 340-сильного гібрида із силовою установкою від Toyota Crown.

Раніше Фокус розповідав про новий позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 2024.

Також ми писали, що Toyota готує дешеву спортивну модель.

Теги за темою
авторинок
Джерело матеріала
loader
loader