Проблеми зі спагеті: пара посварилася в пух і прах через пачку макаронів
Проблеми зі спагеті: пара посварилася в пух і прах через пачку макаронів

Проблеми зі спагеті: пара посварилася в пух і прах через пачку макаронів

Дівчина пішла за продуктами й повернувшись додому, зрозуміла, що помилково купила не ті макарони. Коли вона розкладала продукти, її коханий помітив це і влаштував скандал.

35-річний чоловік накричав на кохану за те, що вона купила макарони анеллі, які він ненавидить. Подробицями цієї історії дівчина поділилася на форумі Reddit.

За словами користувачки, вона регулярно готує страви з макаронами, які її молодий чоловік дуже любить і хвалить. Однак йому дуже не подобаються макарони анеллі, які нагадують спагеті, але мають круглу форму. Дівчина поставилася з розумінням до смаків свого партнера і зазвичай не купувала їх.

Одного разу вона пішла за продуктами й повернувшись додому, зрозуміла, що помилково купила ті самі анеллі. Коли жінка розкладала продукти, співмешканець помітив злощасні макарони й влаштував скандал.

"Щойно він побачив, що я прибираю їх до шафи, він дуже розлютився і запитав, навіщо я їх купила, знаючи, що в нього проблеми зі спагеті. Я сказала, що це ті самі макарони з точно такими самими інгредієнтами, як і інші види, які він їсть щотижня. Він сказав, що ясно дав зрозуміти, що не хоче їсти цю їжу, і бажає, щоб я пішла і купила інші. Я знаю, що йому не подобаються анеллі, але, можливо, якщо він їстиме свою улюблену страву, то не помітить їх, і це допоможе йому подолати свою проблему з ними. Я думаю, що він занадто гостро реагує", — написала вона.

Макарони анеллі нагадують спагеті, але мають круглу форму
Фото: Pinterest

Однак аргументи жінки не переконали партнера і він відправив її в магазин за "нормальними" макаронами.

Користувачі форуму написали в коментарях, що дівчина не зробила нічого поганого, бо не намагалася нагодувати коханого не улюбленою їжею. Багато хто з них зазначив, що ніякої проблеми зовсім і не було:

  • "Ви не нав'язуєте йому спагеті, ви їх не готували. Ви купили звичайні, неварені макарони. Йому 35 років, він має розуміти, що на смак це одне й те саме. У нього справді погані асоціації з анеллі або щось у цьому роді?";
  • "Дорослий чоловік каже вам, що готувати і які інгредієнти використовувати? Він що, втратив обидві руки під час вибуху? Скажіть йому, що цього тижня його черга готувати й ходити по магазинах. Він поводиться як дитина";
  • "Лмао, це дико. Я все ще збентежена, але все гаразд. Йому 35, він може сам ходити за продуктами й готувати собі їжу, якщо не хоче їсти ваші макарони у формі кола. Ти ж не спеціально це зробила. Я ось дріб'язкова, я б купувала тільки анеллі".

Раніше Фокус повідомляв, що блогер замовив приватний літак з одного міста в інше. Чоловік, який заплатив чималі гроші за невелику подорож, викликав ажіотаж у соцмережах. Багато людей не могли повірити, що за такий короткий час можна було витратити таку величезну суму.

Також стало відомо, що молода наречена попросила гостей заплатити за участь у її весіллі. Першою своє невдоволення висловила сестра нареченої після отримання запрошення. Далі обговорення перенеслося в соцмережі, багатьом людям не сподобався подібний весільний план.

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader