На Донеччині трагічно загинула військова кореспондентка каналу FREEДОМ
На Донеччині трагічно загинула військова кореспондентка каналу FREEДОМ

На Донеччині трагічно загинула військова кореспондентка каналу FREEДОМ

Анастасія Волкова боролася з хворобою легень і вірила, що зможе швидко відновитися. Її життя обірвалося на пішохідному переході у центрі Слов'янська.

Сьогодні, 30 травня, у Слов’янську Донецької області трагічно загинула військова кореспондентка українського іномовлення Анастасія Волкова. Про це повідомляють на телеканалі FREEДОМ.

Зазначається, що Анастасія Волкова працювала у найгарячіших точках Луганської і Донецької областей та була дуже відданою своїй роботі.

Видання "Новини Донбасу" пишуть, що за попередніми даними, які вони отримали від правоохоронців та очевидців, Анастасія перебувала на пішохідному переході в центрі міста. У цей момент на проїжджій частині сталося зіткнення синього мікроавтобуса та зеленого ВАЗу.

"Удар був такої сили, що машину відкинуло на Анастасію", — йдеться у повідомленні.

Також, як повідомляється, водій ВАЗ загинув на місці пригоди.

Важливо Повернувся на щиті: під Роботиним загинув український журналіст Андрій Топчій (фото)

Як стало відомо, останні кілька тижнів перед загибеллю журналістка перебувала у лікарні, борючись із ковідною пневмонією, яка вразила її легені.

Останній її допис у Facebook був написаний 30 травня. У ньому дівчина розповідає, що займається з реабілітологом, робить дихальні вправи та гімнастику, адже за оцінками спеціалістів, писала Анастасія, з подібним відсотком ураження легень на відновлення може піти пів року.

"Але я вірю, що зможу відновитися швидше", — мріяла вона.

Анастасії Волковій був 31 рік. Вона народилась у місті Щастя Луганської області, закінчила факультет журналістики Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

З 2018 року працювала військовою кореспонденткою каналів українського державного іномовлення. У червні 2022 року була нагороджена орденом "За заслуги" III ступеню.

Нагадаємо, 5 квітня журналістка "1+1" Кіра Овес і кореспондентка "Укрінформу" Ольга Звонарьова отримали поранення під час другого ракетного удару по Запоріжжю, коли фіксували наслідки першої російської атаки.

Теги за темою
Донбас ДТП Донецька область Журналісти
Джерело матеріала
loader
loader