На Рівненщині кросовер впав з мосту у річку: загинув ветеран АТО разом з друзями
На Рівненщині кросовер впав з мосту у річку: загинув ветеран АТО разом з друзями

На Рівненщині кросовер впав з мосту у річку: загинув ветеран АТО разом з друзями

У автівці перебувало четверо людей. Врятуватися з пастки, як повідомляється, змогла лише 18-річна сестра водія.

У середу ввечері, 29 травня, близько 18 години між селами Одринки та Корост Сарненського району Рівненської області автомобіль "Hyundai Santa FE" під керування 29-річного водія злетів із мосту в річку Горинь. Про це інформує місцева поліція.

Повідомляється, що у транспортному засобі перебувало четверо жителів села Корост. Кермувальник та пасажири — 26-річний хлопець та 17-річна дівчина загинули. Врятуватися вдалося лише 18-річній пасажирці, сестрі водія.

Як наголошується, рятувальники оперативно дістали їх із водойми, медики проводили реанімаційні заходи, однак врятувати життя молодих людей не вдалося.

Як розповіли OBOZ.UA місцеві жителі, річка, в яку впала машина, зовсім невелика, але транспортний засіб, де перебували 29-річний Петро К. за кермом, його 18-річна сестра Катя К., її подруга 17-річна Вікторія К. та 26-річний Юрій Л., одразу пішов під воду.

Важливо Суддя, якого п'яним знайшли в авто після ДТП під Житомиром, заявив, що не знає, хто був за кермом

Петро був ветераном АТО, кілька років воював на фронті, потім повернувся додому й їздив Україною на заробітки. У нього залишилися троє молодших братів і сестра Катя, яка вижила.

Загибла Вікторія навчалася в 11-му класі.

Юрій був затятим рибалкою й увесь вільний час проводив біля водойм. Постійної роботи в хлопця не було, він заробляв на життя на будівництві.

За фактом події у поліції вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до загибелі кількох людей.

Нагадаємо, вночі 29 травня 16-річний українець і його на рік старший пасажир загинули внаслідок ДТП під час поліцейської погоні у Польщі. Вони втікали від правоохоронців на швидкості 150 кілометрів на годину та врізалися в дерево.

Теги за темою
поліція ДТП
Джерело матеріала
loader
loader