Одесити більше платитимуть за воду з 1 червня: кого це стосується
Одесити більше платитимуть за воду з 1 червня: кого це стосується

Одесити більше платитимуть за воду з 1 червня: кого це стосується

З початку червня одеські водокористувачі побачать збільшення тарифів на водопостачання та водовідведення. На основі рішень НКРЕКП, тарифи для певних водоканалів, зокрема в Одесі, будуть змінені з 1 червня. Ці зміни стосуватимуться лише підприємств, що мають відповідні ліцензії.

Пресслужба "Інфоксводоканалу" повідомила про такі зміни. Ось як вони виглядатимуть:

Для підприємств з ліцензіями на централізоване водопостачання тариф становитиме 8,66 грн за 1 м³ (без ПДВ). А для інших споживачів, окрім населення, — 23,02 грн за 1 м³ (без ПДВ).

Щодо централізованого водовідведення, для підприємств з ліцензіями цей тариф складе 6,99 грн за 1 м³ (без ПДВ), а для інших споживачів — 19,12 грн за 1 м³ (без ПДВ).

Однак тарифи на водопостачання та водовідведення для населення залишаються незмінними, якими були на 24 лютого 2022 року: 14,93 грн за 1 м³ для централізованого водопостачання та 14,37 грн за 1 м³ для централізованого водовідведення (обидва без ПДВ).

Раніше Politeka також писала про те, що в одній із областей з'явився новий перелік громадян, які можуть отримати грошову допомогу. Тепер до них належать сім'ї зниклих безвісти військовослужбовців під час воєнного стану, багатодітні сім'ї з неповнолітніми та молодшими за двадцять три роки дітьми, які навчаються на денній формі у навчальних закладах і не мають батьків або одного з батьків через смерть.

Останні новини України:

Масова бійка сталася в Одесі, люди в камуфляжі накинулись на цивільних: в ТЦК повідомили, що сталося

Тариф на газ зросте з квітня, але не у всіх: які ціни встановлені в українських компаніях

Одноразова грошова допомога 5000 гривень: хто з українців може ії отримати

Теги за темою
Одеса вода
Джерело матеріала
loader
loader