Кайлі Дженнер вразила шанувальників спекотними фотографіями відпустки на Майорці
Кайлі Дженнер вразила шанувальників спекотними фотографіями відпустки на Майорці

Кайлі Дженнер вразила шанувальників спекотними фотографіями відпустки на Майорці

Шанувальники знаменитості відзначили красу Кайлі Дженнер і шикарний захід сонця. Красуня насолоджується відпочинком на найпопулярнішому острові Іспанії.

Американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер поділилася зі своєю багатомільйонною армією шанувальників в Instagram знімками шикарного відпочинку на Середземному морі.

26-річна засновниця Kylie Cosmetics насолоджується теплим іспанським сонцем на борту яхти біля берегів острова Майорка. На фотографіях Дженнер зображена на тлі заходу сонця в сіро-коричневій сукні максі на тонких бретельках з драпіруванням в області стегон. Обтисла сукня вигідно підкреслила витончену фігуру зірки подіумів. Довге темне волосся модниці було укладене вільними хвилями. Макіяж красуні підкреслив її природну красу. Кайлі нанесла на засмаглі вилиці персикового відтінку рум'яна, а губи нафарбувала м'якою рожевою помадою. Вона доповнила свій образ золотими сережками-кільцями і золотим браслетом. Засновниця Drink Sprinter тримала в руці келих вина, насолоджуючись барвами вечірнього неба.

Кайлі Дженнер на Майорці
Фото: instagram.com/kyliejenner

Шанувальники до публікації залишили багато схвальних коментарів: "Така гарна", "Ми любимо тебе, Кайлі, люба", "Моя королева", "Ти справді найкрасивіша, присягаюся", "Яка гарна сукня", "Шикарна дівчинка".

Оскільки зірка Кардаш'ян не посміхалася на перших двох фотографіях, один із підписників запитав: "Чому ти сумуєш?" Ти багата, красива, але сумна".

Нагадаємо, 22 квітня Кайлі Дженнер знялася в рекламі джинсової колекції бренду Khy. Мільярдерка зайнята не тільки просуванням модного одягу, вона випускає і лінію косметичних засобів.

Теги за темою
відпочинок
Джерело матеріала
loader