Зірку "Пліткарки" Тейлор Момсен під час виступу вкусив кажан
Зірку "Пліткарки" Тейлор Момсен під час виступу вкусив кажан

Зірку "Пліткарки" Тейлор Момсен під час виступу вкусив кажан

Американську співачку та актрису Тейлор Момсен, яка зіграла Дженні Хамфрі в серіалі "Пліткарка", під час виступу її рок-гурту The Pretty Reckless у Севільї вкусила кажан. Інцидент стався під час виконання пісні "Witches Burn" ("Відьми горять"). На відео, яке опублікувала Момсен в Instagram видно, як фанати почали голосно кричати, намагаючись донести співачці, що в її ногу вчепилась кажан. Сама Тейлор не відразу зрозуміла, що сталося.

- У мене на нозі зараз кажан, може хтось мені допомогти? - Запитала у своєї команди зірка. - Я, мабуть, справді відьма.

Одразу після виступу виконавицю відвезли до лікарні, де їй зробили профілактичне щеплення від сказу. За словами Момсен, побачивши цю історію в місцевих новинах, медики назвали її "дівчинкою-кажаном". За призначенням лікаря Тейлор прописали курс щеплень на наступні два тижні.

- Вона (миша) була мила, але так, вона мене вкусила... Так що щеплення від сказу на наступні два тижні, - написала артистка в Instagram.

Глядачі в соцмережах вже порівняли інцидент із кажаном з моментом 42-річної давнини, коли рок-музикант Оззі Осборн під час виступу відкусив голову рукокрилій істоті, сплутавши її за іграшку.

Тейлор Момсен 30 років. Вона розпочала акторську кар'єру у 1998-му, зігравши Еллі у фільмі "Завтра настане сьогодні". Її також знають за ролями в картинах 'Як Ґрінч украв Різдво", "Діти шпигунів 2: Острів нездійснених надій", "Суперпес" та серіалу "Пліткарка". У серпні 2011 року завершила акторську кар'єру, зосередившись на музиці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Taylor Momsen (@taylormomsen)

Джерело матеріала
loader
loader