Київ накрила гроза з градом: у деяких районах підтопило вулиці. Фото і відео
Київ накрила гроза з градом: у деяких районах підтопило вулиці. Фото і відео

Київ накрила гроза з градом: у деяких районах підтопило вулиці. Фото і відео

У вівторок, 4 червня, Київ знову накрила потужна гроза з градом. Деякі вулиці столиці, зокрема вул. Стеценка, перетворилися на річки.

Кадри негоди публікують місцеві Telegram-канали. Через зливу у деяких місцях виявилися підтопленими автівки, підземні переходи та будівельні майданчики

Раніше в Укргідрометцентрі попередили про небезпечні метеорологічні явища на Київщині та в столиці. 4 червня вдень гроза, в окремих районах град та шквали до 15-20 м/с. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Останніми днями гроза у Києві – часте явище. Під час негоди 2 червня на пляжі "Троєщина" дерево впало на намет, у якому від негоди ховались відпочивальники. Внаслідок події постраждало троє осіб.

"Трьом постраждалим було надано допомогу на місці. Далі за допомогою спецінструментів рятувальники прибрали дерево з пляжу", – розповіли в "Київській службі порятунку".

Дерева через грозу падали також на проїжджих частинах у Шевченківському та Голосіївському районах міста. Жителів столиці вкотре закликали не нехтувати повідомленнями про небезпеку.

Як повідомляв OBOZ.UA:

- 2 червня у Києві розгулялася негода, через яку було оголошено І рівень. На епічних кадрах, які публікували в мережі, було видно, що над Києвом нависла величезна чорна хмара, а дощ "стояв стіною".

- В Укргідрометцентрі повідомляли, що в перші дні літа в Україну прийде сильна спека. У деяких областях стовпчики термометрів покажуть +33 градуси, але вночі температура може опуститися до +12.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader