Toyota готує доступний автомобіль "для душі": що відомо про машину
Toyota готує доступний автомобіль "для душі": що відомо про машину

Toyota готує доступний автомобіль "для душі": що відомо про машину

Компанія Toyota хоче повернути у виробництво доступну модель "для душі", яка порадує покупців яскравим дизайном та азартною поведінкою на дорозі. Ця модель відома багатьом як спортивне купе Celica. Майже 20 років тому цю машину прибрали з модельної лінійки, а тепер стало відомо про відродження.

Про це повідомляє Carscoops. У компанії раніше натякали на повернення Toyota Celica. Тепер стало відомо, що прем'єра нової машини може відбутися на початку 2025 року.

Від компанії раніше надходила інформація про те, що розпочалися випробування нової спортивної моделі початкового рівня з механічною КПП. Очевидно, нова Toyota Celica 8 покоління не розглядається зараз як електромобіль. Але суворі екологічні норми потребують певної електрифікації. Тому машину могли б випустити на ринок із гібридною силовою установкою.

Toyota Celica

З іншого боку, цьому суперечить інформація про можливий двигун - чотирициліндровий агрегат об'ємом 2 л. Більше того, силова установка згадується у зв'язці з повним приводом.

Також не варто відмовлятися від потужнішого варіанту в рамках лінійки Gazoo Racing (Toyota GR). Якщо, звичайно, базову модель не вирішать спочатку пропонувати під цим бейджем.

OBOZ.UA вже показував раніше новий недорогий кросовер Nissan для українського ринку.

Джерело матеріала
loader