В одних кросівках: голий турист на велосипеді обурив жінок в Іспанії
В одних кросівках: голий турист на велосипеді обурив жінок в Іспанії

В одних кросівках: голий турист на велосипеді обурив жінок в Іспанії

Місцеві жителі розлютилися, а дехто навіть запропонував заарештувати порушника громадського порядку.

Мешканки острова Лансароте обурені через зухвалу поведінку одного з мандрівників, який катався на велосипеді в одних кросівках. Цей інцидент тільки посилив антитуристичні протести, що останнім часом набирають обертів в Іспанії, пише видання The Sun.

Голого чоловіка середнього віку в кросівках та панамі очевидці зняли на відео в північно-східній частині курортного острова у цю суботу, 1 червня.

Жінка, яка знімала порушника громадського порядку на відео з салону машини, сказала іспанською: "Я просто не можу в це повірити".

Коли фотографії та скриншоти з’явились в соціальних мережах, місцеві жителі розлютилися, а дехто навіть запропонував заарештувати голого велосипедиста.

Голого чоловіка середнього віку в кросівках та панамі очевидці зняли на відео в північно-східній частині курортного острова
Фото: YouTube

"Це називається нудизм на дорозі. Діти не повинні бачити подібні речі", — переконана працівниця місцевого готелю Ванеса Фігероа, котра мешкає в Арресіфе — столиці острова Лансароте.

Інші користувачі також висловили своє обурення від побаченого на знімках.

  • "Чому сюди стікається все це лайно? Якби той чоловік був у своїй країні, то б не робив такого";
  • "Лансароте вийшов з-під контролю, і ніхто нічого не робить";
  • "Коли закінчиться увесь цей кошмар";
  • "Я не хочу, щоб мої діти бачили цих збоченців".

Насправді в деяких громадських місцях Іспанії, зокрема на Балеарських островах, туристам навіть заборонено носити бікіні або шорти для плавання будь-де, окрім пляжу. Порушника загрожує штраф у 580 євро. Однак далеко не всі мандрівники, схоже, зважають про ці правила.

Нагадаємо, раніше Фокус писав про 36-річну британську журналістку Джорджетту Каллі, яка вирішила провести соціальний експеримент і шість днів прожити без одягу. Жінці довелося піти викидати сміття абсолютно оголеною і поїхати в магазин в одному пальто. Насамперед Каллі цікавило, як зміниться її самопочуття.

Крім того, фітнес-блогерку Манаель аль-Отайбі із Саудівської Аравії кинули за ґрати на 11 років після того, як вона сходила на шопінг у вбранні, яке назвали неприйнятним. Вирок дівчині оголосили у січні, але деталі справи з'явилися тільки зараз.

Теги за темою
Скандал
Джерело матеріала
loader
loader