У США виявили знаменитий 37-річний спорткар без пробігу і в заводському пакуванні
У США виявили знаменитий 37-річний спорткар без пробігу і в заводському пакуванні

У США виявили знаменитий 37-річний спорткар без пробігу і в заводському пакуванні

Рідкісний Chevrolet Camaro поставили в гараж одразу після купівлі в 1987 році. Кермо та крісло спорткара досі запаковані в поліетиленові чохли.

У США знайшли ідеально збережений Chevrolet Camaro 1987 року. Спортивний автомобіль ніколи не експлуатувався і всі 37 років простояв у гаражі. Про це розповідає сайт Carscoops.

Спорткар ідеально зберігся
Важливо Ексклюзив із 2000-х: виявлено легендарний 20-річний Dodge Viper без пробігу (фото)

Цей Chevrolet Camaro IROC-Z поставили в гараж одразу після покупки. Очевидно, власник вирішив зберегти авто в рідкісній версії в новому стані, аби пізніше перепродати його дорожче. Із цією метою він максимально укомплектував спорткар – є центральний замок, кондиціонер, електросклопідйомники, круїз-контроль, магнітола.

Кермо та сидіння запаковані в поліетиленові чохли

На одометрі Chevrolet Camaro висвічується пробіг у 140 км. Кузов та силовий агрегат спорткара чудово збереглися, а в салоні крісла і кермо досі запаковані в поліетиленові чохли. Є й усі оригінальні документи на автомобіль.

Під капотом ховається 5,0-літровий V8

Тепер уже син власника таки збирається продати авто. Проте якщо в 1987 році Chevrolet Camaro купили за 21 244 долари, то тепер за нього просять $109 000.

Chevrolet Camaro IROC-Z – заряджена версія купе із 5,0-літровим 215-сильним V8 та 5-ступінчастою механічною КПП. Розгін до 100 км/год займає 6,6 с, а максимальна швидкість перевищує 200 км/год.

До речі, недавно в Канаді продаликапсулу часу Lamborghini Countach 1990 року.

Також Фокус розповідав, що в Україні виявили 40-річний мотоцикл без пробігу.

Джерело матеріала
loader
loader