"Багато ботоксу": Дженніфер Еністон запідозрили у зловживанні пластичними операціями
"Багато ботоксу": Дженніфер Еністон запідозрили у зловживанні пластичними операціями

"Багато ботоксу": Дженніфер Еністон запідозрили у зловживанні пластичними операціями

Сьогодні Еністон — одна з найуспішніших актрис Голлівуду. Актриса багатьох дивує своєю стрункою фігурою.

Американська акторка грецького походження Дженніфер Еністон 2 червня з'явилася в студії Paramount Studios у "Ранковому шоу" Apple TV+ у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Вона мала сенсаційний вигляд в елегантній квітковій сукні без рукавів, повідомляє Express.

55-річна зірка серіалу "Друзі" з'явилася на івенті в коктейльній темно-червоній шифоновій сукні-футлярі з квітковим візерунком на тонких бретельках. Свій образ Дженніфер доповнила парою червоних босоніжок на високих підборах з ремінцями і чорною шкіряною сумкою. З прикрас вона одягла рубіновий кулон, кілька золотих браслетів і каблучок з коштовним камінням. Вона нанесла легкий макіяж, підкресливши вилиці рожевими рум'янами і нафарбувавши губи глянсовою помадою тілесного відтінку.

Зірка вразила своєю стрункою фігурою, а деякі уважні шанувальники помітили зміни в обличчі акторки та запідозрили її у зловживанні пластичними операціями. У коментарях до відео із заходу фанати висловили своє розчарування: "Вона реально зіпсувала своє обличчя", "Занадто багато ботокса", "Я люблю її, але я був шокований, побачивши її обличчя", "Щось не так з її обличчям, занадто багато пластики", "Це не нормальне старіння. У 2022 році вона мала зовсім інший вигляд. Це погана робота наповнювачів або пластичних хірургів".

Актриса Дженніфер Еністон
Фото: Getty Images

Нагадаємо, 31 травня Дженніфер Еністон зізналася, чому цілувалася з незнайомими людьми.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader
loader