Нова Toyota Camry 2024 вийшла на європейський ринок: подробиці та ціни
Нова Toyota Camry 2024 вийшла на європейський ринок: подробиці та ціни

Нова Toyota Camry 2024 вийшла на європейський ринок: подробиці та ціни

Toyota Camry стала виразнішою на вигляд та сучаснішою всередині. У Європі седан пропонують виключно в гібридній модифікацції.

Нова Toyota Camry 2024 добралася до Європи. Першими сімейний седан почали продавати у Польщі. Його подробиці розкрили на офіційному сайті Toyota.

Седан Toyota Camry 2024 зберігає знайомий силует, проте став виразнішим на вигляд. У його салоні з’явилася цифрова панель приладів, а центральний тачскрін збільшено.

Седан доступний виключно в гібридній версії
Фото: Toyota

У Євросоюзі модель буде доступна виключно в 231-сильній гібридній версії з 2,5-літровою бензиновою четвіркою та електромотором. Вона здатна розігнатися до 100 км/год за 7,9 с. Повнопривідних модифікацій у Європі не буде.

Важливо Ювілей бестселера: кросовер Toyota RAV4 святкує 30-річчя (фото)

Ціна Toyota Camry в Польщі складає від 185 900 до 225 900 злотих ($46 950 – 57 000). Базова версія отримала 17-дюймові диски, двозонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, камеру, бездротову зарядку смартфонів та набір систем безпеки.

У салоні встановили цифровий щиток приладів
Фото: Toyota

Топовий седан Toyota Camry Executive додає 18-дюймові колеса, тризонний клімат-контроль, електропривід та вентиляцію сидінь, проєкцію на лобове скло, камери кругового огляду та акустику JBL із 9 динаміками.

До речі, недавно презентували новий Toyota Land Cruiser Prado. Позашляховик кардинально змінився.

Також Фокус розповів, що прихильники Toyota Camry створили петицію про повернення двигуна V6.

Теги за темою
авторинок
Джерело матеріала
loader
loader