Одеські пляжі готові прийняти людей, незважаючи на ракети
Одеські пляжі готові прийняти людей, незважаючи на ракети

Одеські пляжі готові прийняти людей, незважаючи на ракети

Незабаром на Одещині відкриють 20 нових пляжів, щоб дати людям можливість насолодитися відпочинком та сонцем.

Про це розповів Олег Кіпер, голова Одеської обласної державної адміністрації, в одному із телемарафонів. Він каже, що безпека в регіоні, як і раніше, важлива, і вже є понад 900 бомбосховищ.

Море, пляж / фото: Pinterest
Море, пляж / фото: Pinterest

"Того року ми відкрили 6 пляжів: обстежених, де постійно моніторилася ситуація. Сьогодні ми також над цим працюємо, і найближчими днями буде підписано розпорядження щодо відкриття 20 таких пляжів. Людей не стримати, люди хочуть відпочивати, отримувати природний вітамін – сонце". Військові та їхні сім'ї мають оздоровлюватись. Тому ми над цим працюємо", – поділився він.

Кіпер також розповів про труднощі, пов'язані з безпекою у регіоні. В Одесі іноді відбуваються обстріли та ракетні атаки. Незважаючи на це, більшість людей реагують на сигнали тривоги та йдуть у бомбосховища.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що з езон купань переноситься в басейни та ванні кімнати: пляжі Києва відпочиватимуть без вас.

Також ми писали, російських дітей відправлять до таборів КНДР: обіцяють океанаріум та аквапарки, насправді – молитви Кім Чан Ыну

Раніше стало відомо про те, що загадкові чорні згустки розкидало по всьому березі: вони встигли вбити кілька птахів - що це таке

Джерело матеріала
loader
loader