У центрі Львова перекинулося авто поліції, є постраждалі
У центрі Львова перекинулося авто поліції, є постраждалі

У центрі Львова перекинулося авто поліції, є постраждалі

У середу, 5 червня, у Львові на перехресті проспекту Чорновола - вул. Хімічної сталася ДТП за участю поліції. Як повідомили у поліції Львівської області, там зіткнулися три автомобілі -  Toyota RAV4, Škoda Octavia та службовий автомобіль поліції Renault Duster, який після зіткнення перекинувся.

- На місці ДТП працюють правоохоронці, встановлюють обставини події. Потерпілим надається медична допомога. Після завершення перевірки події буде надано правову кваліфікацію, - повідомили у поліції.

На опублікованих в соцмережах відео видно, що автомобіль поліції Renault Duster виїхав на тротуар, зніс металеві стовпчики та перевернувся. Поруч зі службовим автомобілем лежать двоє поліцейських. Також на відео видно, що внаслідок аварії пошкоджені й цивільні легкові автомобілі. Користувачі пишуть, що в поліцейському авто був чоловік у кайданках. Правоохоронці нібито їхали на швидкості та не помітили авто, що виїхало з перехрестя. Авто їх зачепило і службова машина перевернулася.

За уточненою інформацією Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, у потрійній ДТП постраждали семеро людей – четверо поліцейських віком 20-40 років, подружжя з іншого авто (54-річна жінка і 57-річний чоловік) та ще одна 40-річна жінка з третьої автівки, пише zaxid.net. Постраждалих поліцейських та цивільних госпіталізували у лікарні святого Пантелеймона та святого Луки, усіх у стані середньої тяжкості. За попередньою інформацією, в них діагностували закриті черепно-мозкові травми, струси головного мозку, забої різних частин тіла (поперековий відділ хребта, кульшовий суглоб, плече, лобна частина голови).

  • 21 березня у Львові через туман на Скнилівському мості сталося три ДТП та зіштовхнулося близько 27 автомобілів.
  • 25 квітня у Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участі поліцейського автомобіля Toyota та Ford. Внаслідок ДТП тілесних ушкоджень зазнала патрульна, яку ушпиталили медики.
Теги за темою
поліція Львів
Джерело матеріала
loader
loader