Літак здійснив екстрену посадку через "сексуальний злочин" на борту
Літак здійснив екстрену посадку через "сексуальний злочин" на борту

Літак здійснив екстрену посадку через "сексуальний злочин" на борту

На знімках, зроблених людьми на борту літака, можна побачити, як четверо поліціантів виводять порушника на злітно-посадкову смугу.

Лайнер авіакомпанії Jet2, що прямував з Единбурга на Ібіцу, вимушено змінив курс й здійснив екстрену посаду через "сексуальний злочин" на борту. Після посадки лайнера одного з пасажирів заарештували представники поліції. Про це пише видання Edinburgh Live.

У вівторок вранці, 4 червня, на борту Jet2 стався інцидент, в результаті якого жінці довелось надати медичну допомогу. Після цього пілот прийняв рішення розвернути літак й сісти в аеропорту Бристоля (Велика Британія).

Поліція Ейвона та Сомерсета швидко прибула на місце події та заарештувала чоловіка, якого підозрюють в скоєні сексуального злочину.

На фотографіях, зроблених пасажирами на борту літака, можна побачити, як четверо поліціантів виводять порушника на злітно-посадкову смугу.

Четверо поліціантів виводять порушника на злітно-посадкову смугу
Фото: Edinburgh Live

"Сьогодні вранці рейс Jet2 з Единбурга на Ібіцу направили в аеропорт Бристоля. Згодом офіцери отримали інформацію, яка дозволила заарештувати пасажира чоловічої статі за підозрою в скоєнні сексуального злочину", — йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, підозрюваний зараз залишається під вартою. Розслідування цього інциденту триває.

Своєю чергою, представник авіакомпанії Jet2 заявив: "Ми підготували резервний літак та екіпаж, щоб все ж доставити наших клієнтів на Ібіцу. На цьому етапі не можемо надати жодних додаткових коментарів. Цією справою займається поліція".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що посадка пасажирського літака Embraer, що прямував з Сан-Паулу до Ріо-де-Жанейро (Бразилія), мало не закінчилась катастрофою. На опублікованих кадрах можна побачити, як авіалайнер знижується та сідає на 1940-метрову злітно-посадкову смугу, але після цього не зміг збавити швидкість та зупинитися. У цей момент близько 100 пасажирів, які перебували на борту, перехопили подих й подумки вже прощалися з життям.

Також ми розповідали про 83-річну пенсіонерку, яку посадили не на той літак через прикру плутанину в аеропорту Нюрнберга (Німеччина). Замість Греції пасажирка приземлилася в Албанії. Розслідуванням інциденту наразі займаються внутрішні служби летовища. Вони обіцяють зробити все можливо, щоб це більше ніколи не повторилося у майбутньому.

Теги за темою
фото авіація аеропорт
Джерело матеріала
loader
loader