Українці створюють 1000-сильний електрокар для поліції Лос-Анджелеса
Українці створюють 1000-сильний електрокар для поліції Лос-Анджелеса

Українці створюють 1000-сильний електрокар для поліції Лос-Анджелеса

Поліцейська Tesla Model S Plaid отримає посилений бампер та проблискові маячки на даху. 1000-сильний електрокар здатен розвинути швидкість понад 300 км/год.

Українське ательє Tesla Service Kyiv (TSK) втілює у життя новий сміливий проєкт. На цей раз його замовником виступає департамент поліції Лос-Анджелеса. Про це повідомляє сайт Autogeek.

Американський підрозділ TSK створює для поліцейських Лос-Анджелеса патрульний електромобіль Tesla Model S Plaid. Його потужність перевищує 1000 сил.

Електрокар здатен розігнатися до 100 км/год за 2 с
Фото: скриншот / YouTube

Цю Tesla Model S Plaid викрали та намагалися розібрати на запчастини. Сусіди викрадача виявили це і викликали поліцію. Пізніше машину передали правоохоронцям.

Важливо По-багатому: в США створили золоту Tesla Cybertruck (відео)

Поліцейська Tesla отримає міцний силовий бампер та проблискові маячки на даху. У салоні встановлять спортивні крісла та каркас безпеки.

Електромобіль Tesla Model S Plaid безшумно розганяється до 100 км/год усього за 2 с, а до 200 км/год – за 6 с. Він здатен розвинути понад 300 км/год, тобто таке поліцейське авто зможе догнати будь-якого порушника та швидко прибути на виклик.

Ательє TSK раніше прославилося низкою цікавих проектів. Зокрема, українські майстри створили кабріолет Tesla Model 3.

Також Фокус розповідав про електричний клон Mercedes 300 SL Gullwing на агрегатах Tesla, створений в TSK.

Теги за темою
поліція електромобілі Tesla
Джерело матеріала
loader
loader