Донька Мадонни у відвертому топі виступила на фестивалі
Донька Мадонни у відвертому топі виступила на фестивалі

Донька Мадонни у відвертому топі виступила на фестивалі

Зіркова спадкоємиця активно будує музичну карʼєру. Окрім цього, вона знімається як модель для рекламних кампейнів відомих брендів.

27-річна американська співачка Лурдес Марія "Лола" Чікконе Леон виступила на фестивалі. Про це пише Daily Mail.

Донька Мадонни привернула увагу публіки під час виступу на фестивалі Parklife у Манчестері. Юна модель і співачка продемонструвала фігуру в чорному потертому кроп-топі з написом "Over it".

Під час виступу на сцені спадкоємиця світової зірки поєднала відвертий топ із парою чорних штанів карго. Лурдес додатково доповнила сценічний образ чорним поясом із срібним хрестом і парою масивних сережок-кілець.

На голові співачки була чорна повʼязка.

Лурдес Леон

Parklife — це щорічний дводенний музичний фестиваль у Манчестері, а на фестивалі в Хітон-парку переважно представлена ​​танцювальна й електронна музика, а також поп- і хіп-хоп виконавці.

Лурдес йде стопами своєї матері і продовжує музичну кар'єру. У серпні 2022 року юна зірка випустила свій перший сольний сингл Lock&Key і кліп, що його супроводжує.

У підлітковому віці Леон також співала на бек-вокалі для треку Мадонни Superstar 2012 року, який попзірка написала про неї.

Мадонна з донькою
Фото: Getty Images

Раніше донька суперзірки також була моделлю таких компаній, як Burberry, Marc Jacobs, Savage X Fenty від Rihanna, Mugler, Calvin Klein і Marine Serre.

Вона також виступала на заходах, зокрема на музичному фестивалі Brava Madrid 2023 на IFEMA. У серпні 2022 року Лурдес почала випускати музику під псевдонімом Lolahol.

Нагадаємо, як виглядають прийомні доньки Мадонни.

Також Фокус писав про появу Лурдес Леон на обкладинці журналу.

Теги за темою
співачка
Джерело матеріала
loader
loader