Дружина Саакашвілі показала, як виглядають дорослі сини політика
Дружина Саакашвілі показала, як виглядають дорослі сини політика

Дружина Саакашвілі показала, як виглядають дорослі сини політика

Михайло Саакашвілі офіційно має двох сині. Однак також відомо про наявність двох позашлюбних дітей політика.

Колишня дружина 56-річного експрезидента Грузії та ексгубернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, якого затримали у жовтні 2021 року у Грузії, Сандра Рулофс показала як виглядають їх спільні сини. Фото Едуарда й Ніколоза вона розмістила у себе на сторінці в Facebook вчора, 10 червня.

Сандра повідомила, що молодший син Саакашвілі, 19-річний Ніколоз закінчив школу, а старший син Едуард, якому вже 29 років вже здобув ступінь магістра. Сама ж Рулофс теж не забарилася і готується до останнього іспиту з психології на бакалаврат.

Варто відзначити, що Саакашвілі одружився з Рулофс у 1993 році. Разом пара має двох синів. Коли пара офіційно розлучилась не відомо, лише у вересні 2023 року Рулофс заявила, що вони не разом.

Відомо, що Михайло Саакашвілі має ще одну позашлюбну доньку, яку звати Еліс-Марія, якій тільки чотири роки. Народила її грузинська співачка Софо Ніжарадзе.

Крім цього, у червні 2023 року стало відомо, що Саакашвілі має ще одну дитину від депутатки Єлизавети Ясько. Про стосунки Ясько і Саакашвілі стало відомо в жовтні 2021 року.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Зеленський розкритикував Грузію після нових фото Саакашвілі.

Крім цього, Фокус писав, що влада Грузії обуриласячерез прохання Зеленського відпустити Саакашвілі.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader