56-річна Памела Андерсон показала себе без макіяжу
56-річна Памела Андерсон показала себе без макіяжу

56-річна Памела Андерсон показала себе без макіяжу

Уже кілька разів знаменитість виходила на публіку, відмовляючись від косметики. Вона закликає любити себе такими, якими ми є.

56-річна канадсько-американська акторка та фотомодель Памела Андерсон показала себе без краплі макіяжу. Відео зірка "Рятівників Малібу" поділилася в Instagram.

Акторка відзначила річницю запуску власного бренду та показала, як доглядає за своїм обличчям. За словами Памели, любов до себе починається з турботи про своє тіло.

"Наша маленька сім'я стає все більшою і більшою, і я дуже вдячна всім вам, хто приєднався до нас… Разом ми поширюємо повідомлення про турботу про себе та любов до себе по всьому світу. Цього року в нас так багато цікавих речей, і я не можу дочекатися, щоб поділитися!" — зазначила знаменитість.

Зокрема, Андерсон показала своє сяюче обличчя без почервонінь. Її світле волосся було розпущене, поки сонце світило на зірку екрану.

Памела Андерсон

Раніше Андерсон розповідала, чому вирішила відмовитися від макіяжу.

"Коли я поїхала на Тиждень моди в Парижі, я вирішила не наносити макіяж і справді почувалася тією п’ятирічною дівчинкою з Ледісміт, якій довелося носити одяг Вікторії Бекхем", — зазначила фотомодель.

"Я почувалася такою вільною", — додала акторка, зізнавшись, що тепер не сидить у гримерці по кілька годин.

Памела Андерсон
Фото: Getty Images

Нагадаємо, як виглядають дорослі сини Памели Андерсон.

Також Фокус писав про зйомку Памели Андерсон у прозорому комбінезоні.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader