Бред Пітт розповів, якою матір'ю буде його дівчина Інес де Рамон
Бред Пітт розповів, якою матір'ю буде його дівчина Інес де Рамон

Бред Пітт розповів, якою матір'ю буде його дівчина Інес де Рамон

Люди з оточення Пітта кажуть, що з Інес він став щасливим. У дівчини спокійний характер і чудове почуття гумору, які так імпонують Бреду.

60-річний американський оскароносний актор Бред Пітт не проти, щоб його 34-річна подруга Інес де Рамон народила йому дитину, і впевнений, що вона буде чудовою матір'ю. Про це він поділився з друзями, один з яких і розповів про слова знаменитості таблоїду Daily Mail.

На тлі триваючих судових розбірок з колишньою дружиною Анджеліною Джолі і зростаючої неприязні до нього шістьох спільних дітей, його стосунки з Інес стали тільки міцнішими, і Пітт готовий перейти на новий рівень.

За словами інсайдера, зараз Бред "щасливіший, ніж будь-коли" і не відмовляється від ідеї третього шлюбу або народження нових дітей від своєї коханої. Він зізнався, що згоден почати все спочатку і навіть зазначив, що з Інес "вийде "чудова мати".

Інес де Рамон
Фото: philippeuter\Instagram

"Бреда спустошує те, що в нього практично не було стосунків зі своїми дітьми, але Інес стала справжнім джерелом розради і насправді зблизила їх. Про те, що в його житті буде більше присутності дітей, не може бути й мови. Інес молода, і Бред сказав, що він на 100% згоден, якщо вона хоче мати дітей. Йому подобається ідея побудувати життя з Інес, і нічого не виключено. Бред сказав, що Інес буде прекрасною матір'ю. Вона терпляча, спокійна і має прекрасне почуття гумору. Іншими словами, їхні стосунки проходять гладко і без драми. Він у цьому з Інес надовго", — підкреслив друг Пітта.

Напружені стосунки актора з дітьми, а також його різкий розрив із колишньою дружиною Анджеліною Джолі знову опинилися в центрі уваги після того, як з'ясувалося, що його донька Шайло подала заяву про те, щоб відмовитися від прізвища батька у свій 18-й день народження. Такий крок батько дівчини сприйняв як ще одну ознаку того, що "він втратив своїх дітей", хоча до цього сподівався відновити з нею стосунки.

Однак це заважає акторові намагатися будувати особисте життя. У лютому він перевіз Інес у свій особняк, щоб вона завжди була поруч із ним. Минулого місяця закохана пара була зафіксована на рідкісній, але інтимній прогулянці пляжем у Санта-Барбарі. У якийсь момент Пітт навіть обійняв свою співмешканку.

Раніше Фокус писав, що Шайло хотіла переїхати до свого батька.

Теги за темою
Діти
Джерело матеріала
loader