Злив інформації з НАБУ: Давид Сакварелідзе розповів подробиці
Злив інформації з НАБУ: Давид Сакварелідзе розповів подробиці

Злив інформації з НАБУ: Давид Сакварелідзе розповів подробиці

Про це він розповів у авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

По-перше, зазначає він, ситуація виглядає дуже дивно, мовляв, Углава, який особисто ініціював цю справу, раптом веде із фігурантом цієї справи листування у телеграмі та повідомляє йому інформацію про стан кримінальних справ НАБУ. За словами ексзаступника генпрокурора, якщо вже й зливати інформацію, то точно не через телефон, це можна зробити при особистій зустрічі і через третіх осіб.

«Якщо Гізо Углава хотів би злити інформацію наближеним, знайшлися б люди і знайшлися б методи злити цю інформацію або взагалі не зареєструвати ту кримінальну справу, яку він особисто зареєстрував і вів", - стверджує Давид Сакварелідзе.

Як підкреслює гість програми, Углава показав 9,5 років бездоганної роботи в НАБУ, він будував цю структуру, зробив її однією з найсильніших, нічим не забруднених і ефективних. А зараз, констатує він, до Углави виникають якісь питання, хтось хоче керувати процесами в НАБУ без жодної відповідальності.

«Ось хтось тобі не сподобався – він одразу поганий, тобто розганяється, ведеться медіакампанія. Я подивився двогодинну передачу Бігуса, і наприкінці другої години Бігус каже, що взагалі це не його переписка. Тож, якщо це не його переписка, навіщо на нього виливати таку кількість бруду?», - робить висновок Давид Сакварелідзе.

Також Politeka писала про те, що Мусієнко пояснив, чому «Азову» не можна було використовувати американську зброю.



Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader