Російські війська на Агрегатному заводі у Вовчанську потрапили в оточення, — соцмережі
Російські війська на Агрегатному заводі у Вовчанську потрапили в оточення, — соцмережі

Російські війська на Агрегатному заводі у Вовчанську потрапили в оточення, — соцмережі

Наразі у Генштабі ЗСУ не коментували інформацію про оточення окупантів на Агрегатному заводі у Вовчанську.

Російські окупаційні підрозділи, які 13 червня закріпились на Агрегатному заводі у Вовчанську Чугуївського району Харківської області, зараз опинились в оточенні українських військ. Про це повідомив телеграм-канал "Вибухи та бавовна".

"Агрегатний завод з російськими військами потрапив в оточення у Вовчанську", — йдеться у повідомленні.

Як доказ в телеграм-каналі оприлюднили скрін повідомлення з одного із російських Z-пабліків.

"По Вовчанську, ситуація на Агрегатному заводі все та ж, частина наших хлопців залишаються відрізаними на його території, пробитись до них не виходить", — йдеться у дописі.

Пост у z-пабліку
Фото: Телеграм

Водночас в останньому зведенні Генерального штабу ЗСУ цю інформацію наразі не підтвердили.

"На Харківському напрямку російські окупанти три рази за підтримки авіації намагалися штурмувати позиції наших підрозділів в районах Вовчанська та Тихого. Усі ворожі атаки відбито", — зазначили в Генштабі ЗСУ.

Зазначимо, що 13 червня аналітики DeepState повідомляли про те, що уточнено лінію зіткнення східніше Вовчанська та на Агрегатному заводі в місті.

На мапі боїв експерти позначили червоно-коричневими штриховкою і пунктиром територію, на якій розгорнули свої позиції росіяни. З мапи зрозуміло, що це Агрегатний завод, на якому вдалося закріпитися окупантам.

Нагадаємо, 13 червня речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Хортиця" Назар Волошин повідомив, що ЗС РФ загрузли під Вовчанськом, незважаючи на залучені сили.

14 червня аналітики DeepState повідомили, що російська окупаційна армія посилила тиск на Покровськ та Курахове Покровського району Донецької області.

Теги за темою
Харківська область
Джерело матеріала
loader
loader