Борис Джонсон разом із сім'єю вирушив на Сардинію
Борис Джонсон разом із сім'єю вирушив на Сардинію

Борис Джонсон разом із сім'єю вирушив на Сардинію

Сімейство насолоджується відпочинком, і в коментарях багато хто відверто радіє за них.

59-річний колишній прем'єр-міністр Великої Британії разом зі своєю дружиною Керрі та трьома їхніми дітьми, Вілфредом, Ромі та Франкліном, вирушив відпочивати на Сардинію. Фотографіями сімейного відпочинку на своїй сторінці в соцмережі поділилася багатодітна мати.

"Прекрасна Сардинія. Паста, морозиво, пляж. Повторити", — йдеться у підписі до фотографій.

На кадрах зображено Бориса з дітьми та дружиною на пляжі, а також їхніх синів і доньку. Діти сидять у кафе і грають на березі, пізнаючи навколишній світ.

Керрі традиційно не світить їхні обличчя, вважаючи за краще фотографувати малюків зі спини.

"Найкращі пляжі Європи. Хоча упаковано в літні канікули. Насолоджуйтеся світом", "Ваші фотографії завжди такі гарні, і мені подобається, як ви захищаєте обличчя дітей", "Красиве сімейне фото. Прекрасно проведіть час, створюючи спогади", "Чудово проведіть час зі своєю чарівною сім'єю", "Виглядає приголомшливо. Ми думаємо про Сардинію наступного літа. Зазвичай ми їздимо в Пуерто-Польєнса на Майорці, але нам дуже хочеться змін", — пишуть під публікацією.

Незважаючи на те, що молодшому синові пари немає ще й року, сім'я багато подорожує Європою разом з усіма трьома дітьми. Щоправда, не обходиться і без неприємностей. Під час поїздки в Марокко Френкі прихворів, і замість того, щоб розглядати визначні пам'ятки, Керрі більшу частину часу присвятила догляду за малюком.

Раніше Фокус писав, що Керрі Джонсон показала милі фото хрестин молодшого сина.

Джерело матеріала
loader