Вагітна Гейлі Бібер показала нові зворушливі кадри
Вагітна Гейлі Бібер показала нові зворушливі кадри

Вагітна Гейлі Бібер показала нові зворушливі кадри

За кілька місяців Джастін Бібер уперше стане батьком. Його дружина час від часу показує моменти очікування народження дитини.

27-річна американська модель Гейлі Бібер показала нові "вагітні" фото. Кадрами під час очікування народження первістка зірка поділилася в Instagram з понад 52 млн підписників.

"Просто милі речі", — лаконічно написала дружина Джастіна Бібера.

На нових фото бізнес-леді рекламує продукцію свого косметичного бренду. Вагітна модель позувала в спідній білизні на літньому подвірʼї. Гейлі розпустила своє каштанове волосся, додавши до зачіски ніжно-рожеву стрічку.

Гейлі Бібер

Джастін та Гейлі одружилися у вересні 2018 року після тримісячного роману. Втім, майбутні батьки також зустрічалися наприкінці 2015 року. Донька актора Стівена Болдвіна зізнавалася, що вони з канадським музикантом були "шалено молодими" і з тих пір відкрито зізнавалася про труднощі, з якими пара зіткнулася.

Багато років ходили чутки про ймовірні проблеми в союзі Джастіна та його коханої, оскільки до Гейлі співак тривалий час зустрічався із Селеною Гомес. Тому фанати колишньої пари довго не могли змиритися з їхнім розривом.

Попри численні чутки про розлучення та сварки, у травні 2024 року подружжя оголосило про очікування первістка.

Гейлі та Джастін Бібер
Фото: Getty Images

Нагадаємо, Гейлі Бібер вийшла на прогулянку без Джастіна.

Також Фокус писав про реакцію мами Джастіна Бібера на вагітність невістки.

Теги за темою
вагітність
Джерело матеріала
loader