У телеведучого Отара Кушанашвілі виявили рак
У телеведучого Отара Кушанашвілі виявили рак

У телеведучого Отара Кушанашвілі виявили рак

Варто відзначити, що у листопаді 2023 року Отару Кушанашвілі діагностували серцевий напад. Тоді його доставили з інфарктом до Боткінської лікарні.

У 53-річного російсько-грузинського журналіста та телеведучого Отара Кушанашвілі виявили онкологічне захворювання. Про це розповів друг шоумена Володимир Полупанов, пишуть російські ЗМІ.

Володимир Полупанов розповів, що бачив музичного критика 11 червня на презентації кліпу його дружини.

"Він був блідий і не міг нічого їсти. Він увесь час мучився… Я думаю, там ще багато чого знайдуть. Він запустив себе. Я сам спостерігав у нього багато нападів… Говорив, сходити до лікарів, але не хотів", — додав Полупанов.

Зокрема, відомо, що напередодні Отара Кушанашвілі госпіталізували у Красногорську лікарню Московської області. Телеведучого доправили в лікарню з попереднім діагнозом асцит напружений (скупчення рідини в животі).

За інформацією ЗМІ, Кушанашвілі стало погано кілька тижнів тому. Телеведучий скаржився на здутий живіт, слабкість та задишку. Сьогодні, 20 травня, разом із близькими він сам доїхав до медиків та здав аналізи. Його поклали до лікарні.

Відомо, що найчастіше причиною подібних симптомів є підвищений тиск у портальній вені. Це може відбуватися не тільки при цирозі, а аткож при порушеннях відтоку у венах печінки, серцевій недостатності, онкологічних захворюваннях.

Директор телеведучого Антон Шестак, розповів, що зараз Отара перебуває у відділенні реанімації.

Отару Кушанашвілі позиція щодо війни в Україні

Варто відзначити, що ще у 2014 році Отару Кушанашвілі виступив проти російського вторгення на територію України та анексії Криму. Вже у 2022 році телеведучий засудив дії російської влади та виступив проти війни в Україні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що помер єдиний син модельєра В'ячеслава Зайцева.

Джерело матеріала
loader
loader