У Гуляйполі росіяни поцілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю
У Гуляйполі росіяни поцілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю

У Гуляйполі росіяни поцілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю

У тимчасово окупованому Гуляйполі Запорізької області російські окупанти поцілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю поліції. Як повідомив у своєму телеграм-каналі голова Запорізької ОВА Іван Федоров, ворог атакував евакогрупу під час чергової евакуації.

- У ній (автівці -ред.) були троє поліцейських та 61-річна жінка, яка погодилася виїхати у безпечне місце.  Наголошую, автівка була з яскраво-червоним написом «Евакуація», але це не зупинило окупантів.  Дрон-камікадзе вдарив зовсім поруч з машиною, - зазначив Федоров.

За його даними, людей врятувало те, що авто броньоване.  Машина понівечена, але Федоров пообіцяв її «швидко відновити».

- Ворог залякує наших мешканців: по 300-500 разів на добу обстрілює населені пункти, а тепер ще й не дає мирним людям виїхати з прифронтових територій, - підсумував Федоров.

  • 7 квітня росіяни обстріляли з  «Градів» прифронтове Гуляйполе, вбивши трьох цивільних людей.  Два чоловіки та жінка загинули під завалами власного будинку, в який влучив російський снаряд. 
  • 10 квітня під час повітряної тривоги росіяни завдали авіаудар по Запорізькій області. Під ворожим вогнем опинилися міста Оріхів та Гуляйполе. Ворог поцілив по територіях фермерського господарства та підприємства харчової промисловості. 
Джерело матеріала
loader
loader