Заряджайте свій ствол: цей гіперреалістичний симулятор полювання пробудить усі ваші приховані інстинкти
Заряджайте свій ствол: цей гіперреалістичний симулятор полювання пробудить усі ваші приховані інстинкти

Заряджайте свій ствол: цей гіперреалістичний симулятор полювання пробудить усі ваші приховані інстинкти

Польська студія 3T Games анонсувала свій новий проект – симулятор полювання за назвою Ultimate Hunting. Гра планує вийти на ПК у Steam у 2025 році, а надалі стане доступною і для консолей PS5, Xbox Series X|S, а також наступного покоління Nintendo.

Ultimate Hunting обіцяє стати одним із найреалістичніших мисливських симуляторів на ринку. Розробники роблять особливий акцент на природну поведінку тварин, яка змінюватиметься в залежності від часу доби та погодних умов.

Заряджайте свій ствол: цей гіперреалістичний симулятор полювання пробудить усі ваші приховані інстинкти - Фото 1

Гравцям належить полювати більше десятка видів тварин, включаючи капського лева, бегемота, нільського крокодила, каліфорнійського чорного ведмедя і східну пуму. Для цього буде доступний широкий асортимент зброї: від гвинтівок та дробовиків до револьверів та арбалетів, кожне з яких можна буде налаштувати під конкретні умови полювання.

Гравці зможуть подорожувати двома великими заказниками - африканським і каліфорнійським, де полюватимуть на різних тварин, включаючи левів, жирафів, оленів та ведмедів. Внутрішній світ гри буде реагувати на зміни погоди та час доби, що вплине на поведінку видобутку.

У Ultimate Hunting також буде передбачено використання різноманітного спорядження, включаючи приманки, біноклі, духові манки та розпилювачі із запахом сечі вепря чи чорного ведмедя.

Гра підтримуватиме як одиночний режим, так і мережеву гру до 16 осіб, що дозволить мисливцям з усього світу змагатися чи співпрацювати у мисливських експедиціях.

Ultimate Hunting обіцяє не тільки захоплюючі мисливські пригоди, але й глибокий рівень реалізму, який дозволить гравцям поринути у світ дикої природи та випробувати справжні мисливські азарти та навички.

Раніше Знай.ua стало відомо про Diablo IV: Vessel of Hatred – все, що потрібно знати про майбутнє DLC

Вам буде цікаво дізнатися, хтось попросив 40 млн грн за "скін" у Counter-Strike, і угода відбулася: тільки глянь, що продали

Читайте також: C onscript перенесе вас у жорстокі реалії Першої світової війни: коли готувати заспокійливі

Джерело матеріала
loader
loader