Умільці придумали гаджет, щоб остаточно перетворити зі смартфона на камеру
Умільці придумали гаджет, щоб остаточно перетворити зі смартфона на камеру

Умільці придумали гаджет, щоб остаточно перетворити зі смартфона на камеру

У світі мобільної фотографії постійно з'являються нові інноваційні рішення, які мають наблизити можливості смартфонів до професійних фотокамер. Одним з таких цікавих гаджетів є SwitchLens - аксесуар, що підключається до смартфону і перетворює його на повноцінну камеру.

На краундфандинговій платформі Kickstarter, де ентузіасти збирають кошти на реалізацію своїх ідей, стартап представив цей унікальний пристрій.

SwitchLens, скріншот: Youtube
SwitchLens, скріншот: Youtube

Незважаючи на те, що сучасні смартфони вже можуть робити якісні знімки, їх можливості все ще поступаються професійним фотокамерам. Саме тому розробники SwitchLens поставили за мету подолати цей розрив.

На відміну від інших продуктів, SwitchLens оснащений потужними об'єктивами M43 і 1-дюймовим сенсором Sony Type 1. Це дозволяє робити знімки з роздільною здатністю 5592 x 3710 пікселів у форматі RAW або JPG, а також знімати відео в 4K з частотою 60 кадрів в секунду.

Аксесуар підключається до задньої частини смартфона за допомогою технологій MagSafe (для iPhone) або Qi2 (для пристроїв Android). Після підключення він встановлює бездротове з'єднання з фірмовою програмою на смартфоні через Wi-Fi, що дозволяє використовувати екран смартфона для налаштування параметрів і кадрування.

порівняння iPhone
порівняння iPhone

Користувачі можуть вручну або автоматично вибирати налаштування ISO від 100 до 12800, встановлювати витримку від 10 секунд до 1/8000 секунд і баланс білого від 2600K до 8600K. Зображення зберігаються на SD-карті до 1.5 ТБ, на смартфоні або обох пристроях одночасно.

Нині мінімальна вартість SwitchLens становить 199 доларів, але після етапу краудфандингу ціна зросте до 329 доларів. Доставка пристрою покупцям розпочнеться у листопаді.

Знай.ua писав, Android допоможе дізнатися, де знаходиться ваша дитина - з'явилася нова корисна функція

Джерело матеріала
loader
loader