Бармен розповів, скільки Джастін Тімберлейк випив перед арештом
Бармен розповів, скільки Джастін Тімберлейк випив перед арештом

Бармен розповів, скільки Джастін Тімберлейк випив перед арештом

Співробітник бару запевняє, що якщо Джастін десь і напився, то не в їхньому закладі.

Лише один коктейль випив 43-річний американський співак Джастін Тімберлейк незадовго до того, як його заарештував поліцейський Саг-Гарбора, штат Нью-Йорк. Про це в коментарі журналу People заявив бармен готелю American. За його словами, артист замовив мартіні.

"Якщо він і пив більше, то це було не тут", — сказав виданню другий співробітник бару.

Офіцери Саг-Гарбора звинуватили Тімберлейка в одному епізоді водіння в нетверезому стані та притягнули його до відповідальності за два порушення правил дорожнього руху: нездатність дотриматись знака зупинки і нездатність триматися правого боку. Після затримання він позував для фотографії в поліцейській дільниці з помітно почервонілими очима.

На поліцейському фото у Джастіна червоні очі
Фото: Sag Harbor Police Department

Артист заперечував, що він вживав наркотики і запевняв, що не пив багато. Він найняв місцевого адвоката Едварда Берка-молодшого, сподіваючись, що той зможе захистити його від висунутих звинувачень.

"У відповідний час йому буде що сказати. Наразі він очікує повного розкриття інформації від офісу окружного прокурора", — заявили в офісі адвоката.

Під час затримання молодий поліцейський не впізнав співака, а його ім'я ні про що йому не сказало. Під час затримання Тімберлейк сказав собі під ніс "Це зіпсує тур". Поліцейський запитав: "Який тур?" і почув у відповідь "Світовий тур".

Тімберлейк вирішив пережити скандал і відновити гастролі. Він виступив у Чикаго минулого тижня і сказав публіці, що це "був важкий тиждень".

"Я знаю, що мене іноді важко любити, але ви продовжуєте любити мене у відповідь", — додав Джастін, зазначивши, що він і його прихильники пройшли через "злети й падіння, повороти наліво і направо".

Раніше Фокус писав, що Джастін Тімберлейк зловживав алкоголем задовго до арешту.

Теги за темою
поліція арешт алкоголь
Джерело матеріала
loader
loader