Боєць освідчився дівчині після поразки на рингу й пережив ще більше приниження
Боєць освідчився дівчині після поразки на рингу й пережив ще більше приниження

Боєць освідчився дівчині після поразки на рингу й пережив ще більше приниження

До арени підійшов незнайомець, який намагався облити дівчину водою на знак протесту, а деякі вболівальники почали свистіти.

Боєць-аматор ММА Лукаш Буковац пережив приниження на очах 20 000 людей, коли дівчина відхилила його пропозицію руки та серця відразу після програшного бою. Відповідне відео з’явилось в X (колишній Twitter).

Буковачу довелося стояти на одному коліні та слухати, як партнерка відмовляє йому, начебто через зраду. Цей момент потрапив на відео, яке пізніше розлетілося по всім соціальним мережам.

"Після всього, що сталося між нами, після стількох зрад, не думаю, що це гарна ідея. Моя відповідь — "ні", — каже дівчина бійцю з фіолетовим волоссям та каблучкою в руках.

Буковачу довелося стояти на одному коліні та слухати, як партнерка відмовляє йому, начебто через зраду
Фото: Twitter

Люди у коментарях пишуть, що навіть якби спортсмен виграв, то це б не гарантувало позитивної відповіді, але отримати відмову на очах у такої кількості глядачів набагато болючіше після поразки.

Тим часом до арени підійшов незнайомець, який намагався облити дівчину водою на знак протесту, а деякі вболівальники почали свистіти.

Короткий кліп вже став вірусним в інтернеті, зібравши кілька мільйонів переглядів лише на X (Twitter). Більшість користувачів мережі, схоже, стає на бік Лукаша Буковача.

"Тобі пощастило, бо хороша жінка не вчинить так зі своїм хлопцем після того, як він програв бій", — написав один з юзерів.

"Всі чомусь ігнорують звинувачення в невірності, а також той факт, що він сам поставив себе у незручну ситуацію", — додав інший.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що хлопець вирішив зробити символічне татуювання, щоб зробити пропозицію своїй коханій, але щось пішло не за планом. Автор допису поділився фотографією свого тату, на якій видно, що його рука вкрита досить великим візерунком з написом: "Ніколь, ти вийдеш за мене заміж?", а далі запропоновано два варіанти відповідей "так" або "ні".

А от 44-річний письменник Блейк Батлер із США після трагічного суїциду своєї дружини 39-річної Моллі Бродак, також письменниці та викладачки, несподівано дізнався про її таємне життя. Чоловік нещодавно опублікував мемуари, в яких детально розповів історію їхнього нещасного кохання.

Джерело матеріала
loader
loader