Літак падав упродовж 15 хвилин: пасажирка зняла, що відбувалося в салоні під час аварії
Літак падав упродовж 15 хвилин: пасажирка зняла, що відбувалося в салоні під час аварії

Літак падав упродовж 15 хвилин: пасажирка зняла, що відбувалося в салоні під час аварії

На опублікованому відеозаписі можна побачити, що люди на борту авіалайнера налякані, а діти голосно плачуть.

У літаку авіакомпанії Korea Air стався збій тиску, після цього борт знизився майже на 30 000 футів всього за 15 хвилин. Перелякані пасажири вдягнули кисневі маски й готувалися до найгіршого. Про це пише видання Daily Mail.

Повідомляється, що авіалайнер вилетів з міжнародного аеропорту Інчхон (Південна Корея) о 16:45 за місцевим часом в суботу, 22 червня, і прямував у місто Тайчжун. Всього через 30 хвилин після цього, коли Boeing минав корейський острів Чеджу, несподівано стався збій у системі.

На опублікованому відеозаписі можна побачити, що пасажири на борту налякані, а діти голосно плачуть.

Згідно з даними FlightRadar, літак знизився на висоту 26 900 футів всього за 15 хвилин. У результаті інциденту 17 пасажирів поскаржилися на погіршення самопочуття, зокрема біль у барабанних перетинках.

Після аварійної посадки рейс до міжнародного аеропорту Тайчжун перенесли на неділю, 23 червня.

Представники авіакомпанії Korean Air заявили, що перебувають у постійному контакті з пасажирами.

"Ми співпрацюємо з усіма відповідними органами для розслідування обставин інциденту. Надали всебічну підтримку постраждалим пасажирам, включаючи розміщення, харчування та трансфер. Просимо вибачення за цей випадок", — йдеться у повідомленні.

До речі, виробник літаків Boeing зараз переживає не найкращі часи через низку аварій, пов'язаних з несправностями лайнерів.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що пасажири авіакомпанії Qatar Airways провели кілька годин на борту літака без кондиціонування й були змушені масово роздягатися. Вони мали вилетіти з Греції на Близький Схід (Доха, Катар), але затримались начебто через технічну несправність лайнера.

А от літак авіакомпанії British Airways, який прямував з Лондона (Велика Британія) до Техасу (США), після 9 годин польоту над Атлантичним океаном несподівано повернувся в головний аеропорт британської столиці. Пізніше місцеві ЗМІ повідомили, що лайнер розвернули через проблему з двигунами, але поломка не була достатньо серйозною, аби вимагати аварійної посадки.

Джерело матеріала
loader