Люди більше не хочуть пити водопровідну воду, побачивши її під мікроскопом
Люди більше не хочуть пити водопровідну воду, побачивши її під мікроскопом

Люди більше не хочуть пити водопровідну воду, побачивши її під мікроскопом

Після пильного огляду з'ясувалося, що у воді з-під крана причаїлися якісь сумнівні мікроби, схожі на інопланетян.

Жителі Великої Британії та США жахнулися, побачивши, який вигляд має водопровідна вода під мікроскопом. Деякі люди навіть заявили, що більше ніколи не питимуть воду. Роликом поділилися автори каналу Microscope Vision у TikTok.

Багато людей навіть не замислюються про те, що, може перебувати у звичайній воді з-під крана. Однак після вірусного відеоролика ситуація змінилася.

Автори каналу Microscope Vision помістили водопровідну воду зі США та Великої Британії під мікроскоп і подивилися на неї, щоб дізнатися, що в ній насправді є. Вона виявилася не такою кришталево чистою, як можна було б припустити. Після пильного огляду з'ясувалося, що у водопровідній воді зі США та Великої Британії причаїлися якісь сумнівні мікроби, схожі на інопланетян. Британська вода мала трохи менш зловісний вигляд, але це мало заспокоювало людей. Багато хто стверджував, що під час перегляду відео їм стало зле.

Мікроби у воді, схожі на інопланетян
Фото: TikTok

Люди поспішили залишити свою думку в коментарях:

  • "Зайвий білок";
  • "Завжди використовуйте фільтр або завжди кип'ятіть питну воду";
  • "Але чи завдають ці речі якоїсь шкоди? Всюди мікроорганізми, і якби їх не було, я б занепокоївся, які хімікати були використані, щоб позбутися їх";
  • "Ми приречені у Великій Британії, я постійно кажу своєму чоловікові, що вода з-під крана у Великій Британії не чиста, але він не слухає. Я кип'ячу воду і фільтрую її або купую в пляшках. Сподіваюся вона буде чистою".

Деякі користувачі соцмереж зазначали, що в різних регіонах США та Великої Британії вода може значно відрізнятися.

Раніше Фокус повідомляв, що розкидані по всьому місту зловісні схованки з підношеннями налякали людей. Хлопець, який зробив знахідку, висловив припущення, що предмети могли бути залишені на вулицях з релігійних причин.

Також стало відомо, що підприємець винен місту 4,7 млн за "брудну землю". Шестирічне розслідування з приводу використання будівельною компанією брудних матеріалів добігло кінця. У землі було виявлено миш'як, ртуть та інші токсичні матеріали.

Теги за темою
дослідження вода
Джерело матеріала
loader
loader