Ломаченка кинули з чемпіонським боєм, відмовившись битися з українцем
Ломаченка кинули з чемпіонським боєм, відмовившись битися з українцем

Ломаченка кинули з чемпіонським боєм, відмовившись битися з українцем

Бій чемпіона WBA у легкій вазі Джервонти Танка Девіса (30-0, 28 КО) та володаря поясів IBF та IBO Василя Ломаченка (12-3, КО) не відбудеться. Як повідомив володар титулу WBO у першій напівсередній вазі Теофімо Лопес (20-1, 13 КО) Девіс відмовився битися з українцем, віддавши перевагу поєдинку з мексиканцем Ісааком Пітбулем Крузом (26-2-1, 18 КО).

"Я намагався організувати поєдинок з Крузом. Я говорив з його менеджером, і він сказав: "Гей-ей тихіше, не так жваво! Це ми щойно отримали чемпіонський бій. У нас буде реванш із Джервонтою Девісом. Отже, ви незабаром це побачите. Я говорю так, як є", - сказав Теофімо в ефірі The Danza Project, текст якого наводить TalkSport.

У першому бою у грудні 2021 року Джервонта Девіс переміг Круза одноголосним рішенням суддів. Але в березні Ісаак завоював нокаутував Роллі Ромеро та взяв титул WBA у суперлегкій вазі. Це дозволяє Крузу бути в сильнішій переговорній позиції з реваншу.

За словами менеджера Круза Шона Гіббонса, його промоутер Менні Пак'яо дуже хоче організувати матч-реванш із Девісом у грудні.

"Грудень прекрасний. Тепер, коли у нас є пояс, ми не женемося за Танком, але куди б ми не пішли, всі хочуть знати, коли ми поборемося з Джервонтою Девісом. "Він битиметься. Потім битиметься Пітбуль. І ми будемо готові".", - сказав Гіббонс BoxingScene.

Танк повернувся в рингу після 14-місячної перерви, нокаутувавши 16 червня Френка Мартіна за вісім раундів.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader