У небі над Китаєм з'явилося таємниче "чорне коло": ніхто не знає, що це таке
У небі над Китаєм з'явилося таємниче "чорне коло": ніхто не знає, що це таке

У небі над Китаєм з'явилося таємниче "чорне коло": ніхто не знає, що це таке

Одна зі свідків стверджує, що на власні очі бачила, як темне кільце дуже повільно підіймалося в небо.

Поява таємничого чорного кола в небі над китайським містом Юлінь (провінція Шеньсі) стала причиною палких дискусій в інтернеті. Очевидцям вдалося сфотографувати аномальне атмосферне явище з різних ракурсів. Про це пише видання Metro.

Чорні кола віддалено нагадують кільце сигаретного диму або вихори з двигуна літака, що довгий час не розсіюються. Це явище стало предметом спекуляцій у китайських соціальних мережах.

Експерти, своєю чергою, запропонували низку можливих пояснень. Більшість версій зводиться до двох основних. На думку перших, це велике кільце диму, що підіймається із труби заводу або якогось природного джерела займання, й "зависло" у повітрі через різницю тиску. Другі натомість запевняють, що в кадр потрапили комахи або птахи, які часто збираються у величезні рої для спарювання. Однак це рідко трапляється на такій висоті, до того ж коло дуже акуратне.

Чорні кола віддалено нагадують кільце сигаретного диму або вихори з двигуна літака
Фото: Metro

Одна зі свідків у коментарях зізналась, що на власні очі бачила, як темне кільце дуже повільно підіймалося в небо.

Дехто припустив, що це може бути феєрверк або викиди хімікатів з об’єктів промисловості, однак ніхто з юзерів так і не зміг поставити крапку в цьому питанні.

До речі, подібні явища регулярно фіксують по всьому світу, а потім обговорюють, щоб знайти пояснення. Аналогічне відео, зняте на Філіппінах, налякало людей кілька років тому.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що небо в американському штаті несподівано стало двоколірним. З одного боку воно було червоно-жовтого відтінку, а з іншого — темно-сірого. Місцеві жителі порівнювали захід сонця зі збоєм програмного забезпечення, а деякі побачили в ньому красу природи.

Крім того, в США таємнича яскраво-зелена вогняна куля, яка в один момент осяяла все небо, налякала місцевих жителів. Вони думають, що це може бути пов'язано з НЛО. Місцеві метеорологи підтвердили, що до них надійшли повідомлення про дивне атмосферне явище, й розпочали розслідування інциденту.

Джерело матеріала
loader
loader