Вночі Росія завдала ракетного удару по Одещині та Миколаївщині
Вночі Росія завдала ракетного удару по Одещині та Миколаївщині

Вночі Росія завдала ракетного удару по Одещині та Миколаївщині

Уночі Росія завдала ракетного удару балістичною ракетою з Криму по Одеській області. Про це повідомили голова Одеської ОВА Олег Кіпер та Повітряні сили ЗСУ.

- Вночі ворог завдав удар балістичною ракетою по цивільній інфраструктурі Одещини. В промисловому секторі пошкоджено адміністративну будівлю. На щастя, люди не постраждали, - написав Кіпер у своєму телеграм-каналі.

Повітряні сили о пів на першу 26 червня попередили про загрозу загроза застосування балістичного озброєння з Криму та швидкісну ціль у напрямку Одещини.

Сили оборони півдня України також повідомили, що перший удар уночі Росія завдала по Миколаївщині. Начальник обласної військової адміністрації Віталій Кім уточнив, що мова йде про Миколаївський район.

- Близько 00:00 район зазнав ракетної атаки. Внаслідок падіння уламків відбулося займання сухої трави на відкритій території за межами населених пунктів. Пожежа була оперативно ліквідована вогнеборцями. Постраждалих немає, - написав Кім у телеграмі.

Сили оборони півдня розповіли, що удар по Миколаївщині Росія завдала з літаків тактичної авіації керованою авіаційною ракетою.

  • 27 травня Росія атакувала Снігурівку Миколаївської області - двоє людей загинули, п'ятьох було поранено.
  • 17 травня внаслідок російського удару по Одеському району загинула одна людина, вісім отримали поранення.
Теги за темою
російська агресія
Джерело матеріала
loader
loader