Байден запевнив, що не знімається з виборів
Байден запевнив, що не знімається з виборів

Байден запевнив, що не знімається з виборів

Президент США Джо Байден у телефонних дзвінках команді його передвиборчої кампанії, а також зустрічах із демократами у Конгресі та губернаторами запевнив, що не відмовляється від участі у виборах.

За інформацією від двох анонімних джерел, у дзвінках команді його президентської кампанії Байден запивнив, що "нікуди не йде".

На додачу, кампанія Байдена розіслала аналогічні повідомлення електронною поштою для своїх прихильників.

"Ніхто мене не виштовхує.

Я не вибуваю.

Я залишуся у перегонах до кінця", – запевняє у них президент.

Також у середу Байден влаштував дистанційну зустріч з губернаторами штатів від Демократичної партії і також запевнив їх, що не відмовляється від балотування.

Троє учасників цієї зустрічі, губернатори Нью-Йорку, Міннесоти та Меріленду, зустрілися після неї з журналістами та прокоментували, що це була "чесна дискусія" про невдалі для Байдена дебати, та що вони продовжують його підтримувати.

Перед цим ЗМІ повідомили що Байден нібито вперше непублічно допустив, що, можливо, не зможе врятувати свою кандидатуру на виборах, якщо не переконає громадськість найближчими днями у своїй готовності працювати ще один термін після невдалих дебатів з Дональдом Трампом.

Одне з найновіших опитувань показало, що більше половини демократів і виборців, що симпатизують демократам, вважають, що їхня партія має кращі шанси на перемогу з іншим кандидатом, а не з Байденом.

Джерело матеріала
loader
loader