ЗМІ написали про вирішальні 48 годин у кар’єрі Байдена: що відбувається
ЗМІ написали про вирішальні 48 годин у кар’єрі Байдена: що відбувається

ЗМІ написали про вирішальні 48 годин у кар’єрі Байдена: що відбувається

Американські медіа пишуть, що президента США Джо Байдена очікують 48 найбільш критичних годин у його політичній кар'єрі. Після дебатів із його головним кандидатом на виборах Дональдом Трампом, він закарбувався у свідомості 50 мільйонів глядачів в образі заплутаного слабкого глави держави, і стерти це враження буде дуже складно.

Про це йдеться, зокрема, у матеріалі видання CNN. Там зазначили, що спроби пояснити його труднощі в Атланті лише перефокусують увагу на основній проблемі: переважна більшість виборців сумнівається, що він достатньо здоровий, щоб служити на новому терміні, який закінчиться, коли йому виповниться 86 років.

Опитування, проведені New York Times та аналітиками Сієнського коледжу, показало, що Трамп зараз лідирує з перевагою 49% проти 43% серед потенційних виборців по всій країні. У такий спосіб відрив збільшився на три пункти порівняно з тижнем раніше, до дебатів.

"Рішучі обіцянки Байдена залишитися в гонці, схоже, стали відповіддю на повідомлення в The New York Times і на CNN про те, що президент розуміє, що найближчі дні є вирішальними і можуть завершити його кампанію. Білий дім і передвиборча кампанія заявили, що ці повідомлення були неправдивими", – йдеться у матеріалі.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Колишній президент США Дональд Трамп очікує, що глава країни Джо Байден залишиться кандидатом від Демократичної партії на виборах. Він вважає, що чинного главу держави буде легше перемогти, ніж інших демократів.

– Головний донор Демократичної партії та голова Signum Global Advisors Чарльз Маєрс висловив свою думку щодо того, чи братиме Джо Байден участь у виборах президента США. За його словами, "за чотири-п’ять днів" це стане зрозуміло.

– У Білому домі, а також у Демократичній партії США вважають, що віцепрезидентка Камала Гарріс є найкращою альтернативою для заміни Джо Байдена, якщо він вирішить не брати участь у президентських виборах. У Штатах ще ніколи не обирали жінку президентом.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader